Local cover image
Local cover image

Καρδιά από πάγο / Jonathan Kellerman ; μετάφραση Νίκος Σπυριδάκης

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2021.Description: 476 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789601908694
Uniform titles:
  • A Cold Heart Ελληνικά
Subject(s): Summary: Ο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών Μάιλο Στέρτζις καλεί επειγόντως το φίλο του, τον ψυχολόγο ερευνητή Άλεξ Ντέλαγουερ, σε μια γκαλερί, όπου μια νεαρή ανερχόμενη ζωγράφος στραγγαλίστηκε τη βραδιά της πρώτης της μεγάλης έκθεσης. Τα όσα παρατηρεί ο Ντέλαγουερ στον τόπο του εγκλήματος του υποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για έγκλημα πάθους αλλά για το μεθοδικό έργο ενός σίριαλ κίλερ. Οι υποψίες του επιβεβαιώνονται, όταν εκείνος και ο Μάιλο ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο θάνατο της ζωγράφου και τη δολοφονία ενός γνωστού κιθαρίστα της μπλουζ. Τα μπερδεμένα ίχνη, όμως, τους οδηγούν συνεχώς σε νέα κατεύθυνση, από άσυλα αστέγων σε πολυτελείς επαύλεις κι από ένα κολέγιο στο τελευταίο μέρος που θα περίμενε ο Άλεξ -το κατώφλι της πρώην αγαπημένης του, Ρόμπιν Καστάνια. Και στο μεταξύ, πληθαίνουν τα θύματα του ψυχοπαθούς που βλέπει το φόνο εν ψυχρώ σαν μάθημα υψηλής αισθητικής...
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δαήδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Βιβλία για μεγάλους Ξ KEL (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000101898
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Αστυνομική Λογοτεχνία Ξ KEL (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 0000127586
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Κηφισιάς Βιβλία για μεγάλους Ξ ΚΕL (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000119125
Total holds: 0

Ειδική έκδοση για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Ο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών Μάιλο Στέρτζις καλεί επειγόντως το φίλο του, τον ψυχολόγο ερευνητή Άλεξ Ντέλαγουερ, σε μια γκαλερί, όπου μια νεαρή ανερχόμενη ζωγράφος στραγγαλίστηκε τη βραδιά της πρώτης της μεγάλης έκθεσης.
Τα όσα παρατηρεί ο Ντέλαγουερ στον τόπο του εγκλήματος του υποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για έγκλημα πάθους αλλά για το μεθοδικό έργο ενός σίριαλ κίλερ. Οι υποψίες του επιβεβαιώνονται, όταν εκείνος και ο Μάιλο ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο θάνατο της ζωγράφου και τη δολοφονία ενός γνωστού κιθαρίστα της μπλουζ.
Τα μπερδεμένα ίχνη, όμως, τους οδηγούν συνεχώς σε νέα κατεύθυνση, από άσυλα αστέγων σε πολυτελείς επαύλεις κι από ένα κολέγιο στο τελευταίο μέρος που θα περίμενε ο Άλεξ -το κατώφλι της πρώην αγαπημένης του, Ρόμπιν Καστάνια. Και στο μεταξύ, πληθαίνουν τα θύματα του ψυχοπαθούς που βλέπει το φόνο εν ψυχρώ σαν μάθημα υψηλής αισθητικής...

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image