Local cover image
Local cover image

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες / Ιούλιος Βερν ; διασκευή Roberto Piumini ; εικονογράφηση Ivan Bigarella ; μετάφραση - επιμέλεια κειμένου Μαρία Παναγοπούλου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Ιταλική Series: Μικρά κλασικά ; 2Publication details: Αθήνα : Χάρτινη Πόλη, c2016.Description: 77, [2] σ. ; έγχρ. εικ. ; 18 εκISBN:
  • 9786185143862
Uniform titles:
  • Il giro del mondo in 80 giorni Ελληνικά
Subject(s): Summary: Ο Φιλέας Φογκ, ένας πλούσιος εκκεντρικός τζέντλεμαν, βάζει στοίχημα με τους συμπαίκτες του στη Λέσχη ότι θα κάνει τον γύρο του κόσμου σε ογδόντα μέρες. Ξεκινάει λοιπόν μαζί με τον Πασπαρτού, τον Γάλλο υπηρέτη του, το ταξίδι του στον κόσμο, που του επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα. Ογδόντα μέρες μετά επιστρέφει στην Αγγλία έχοντας κερδίσει το στοίχημα, αλλά και την καρδιά μιας όμορφης Ινδής πριγκίπισσας, της Αούντα.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Λογοτεχνία-Fiction Ξ PIU (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116111
Total holds: 0

Ο Φιλέας Φογκ, ένας πλούσιος εκκεντρικός τζέντλεμαν, βάζει στοίχημα με τους συμπαίκτες του στη Λέσχη ότι θα κάνει τον γύρο του κόσμου σε ογδόντα μέρες. Ξεκινάει λοιπόν μαζί με τον Πασπαρτού, τον Γάλλο υπηρέτη του, το ταξίδι του στον κόσμο, που του επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα. Ογδόντα μέρες μετά επιστρέφει στην Αγγλία έχοντας κερδίσει το στοίχημα, αλλά και την καρδιά μιας όμορφης Ινδής πριγκίπισσας, της Αούντα.

Για παιδιά από 7 ετών.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image