Local cover image
Local cover image

Μισή καρδιά / Sofia Lundberg ; μετάφραση Βαγγέλης Γιαννίσης

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική, Σουηδική Publication details: Αθήνα : Διόπτρα, 2020.Description: 417 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789606530135
Uniform titles:
  • Ett Frågetecken är ett halvt hjärta = A question mark is half a heart Ελληνικά
Subject(s): Summary: Η Έλιν Μπόουλς έχει την τέλεια ζωή. Είναι επιτυχημένη φωτογράφος και ζει στη Νέα Υόρκη με τον υπέροχο σύζυγό της και τη δεκαεφτάχρονη κόρη της, Άλις. Πάντα όμως κάτι έλειπε από την κατά τα άλλα τέλεια οικογενειακή ζωή της. Ένα γράμμα από τον μοναδικό πραγματικό της φίλο, από τότε που ζούσε μέσα στη φτώχεια στο σουηδικό νησί Γκότλαντ, της θυμίζει πόσο ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε κάποτε. Για το μυστικό που την ανάγκασε να το σκάσει από το νησί της και να μην επιστρέψει ποτέ. Η Έλιν δεν αργεί να συνειδητοποιήσει πως θα πρέπει να ακούσει τις φωνές του παρελθόντος προκειμένου να σώσει την οικογένειά της και να νιώσει και πάλι ολοκληρωμένη. Έτσι, θα ταξιδέψει σε μια διαφορετική ήπειρο και σε μια άλλη ζωή, βαθιά θαμμένη στο παρελθόν της. Η "Μισή Καρδιά" είναι μια ιστορία που μιλάει για το πώς κάποιος ξεπερνά τις τύψεις, πώς ανακαλύπτει τον εαυτό του και την αλήθεια και πώς, στη διάρκεια της διαδρομής, μαθαίνει να αγαπά. Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφορεί με τίτλο "Το κόκκινο καρνέ".
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΓΟΡΑ 2021 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ) | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2021 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ LUN (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114490
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ LUN (Browse shelf(Opens below)) 2 Checked out 10/06/2024 00000114515
Total holds: 0

Η Έλιν Μπόουλς έχει την τέλεια ζωή. Είναι επιτυχημένη φωτογράφος και ζει στη Νέα Υόρκη με τον υπέροχο σύζυγό της και τη δεκαεφτάχρονη κόρη της, Άλις. Πάντα όμως κάτι έλειπε από την κατά τα άλλα τέλεια οικογενειακή ζωή της.
Ένα γράμμα από τον μοναδικό πραγματικό της φίλο, από τότε που ζούσε μέσα στη φτώχεια στο σουηδικό νησί Γκότλαντ, της θυμίζει πόσο ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε κάποτε. Για το μυστικό που την ανάγκασε να το σκάσει από το νησί της και να μην επιστρέψει ποτέ.
Η Έλιν δεν αργεί να συνειδητοποιήσει πως θα πρέπει να ακούσει τις φωνές του παρελθόντος προκειμένου να σώσει την οικογένειά της και να νιώσει και πάλι ολοκληρωμένη. Έτσι, θα ταξιδέψει σε μια διαφορετική ήπειρο και σε μια άλλη ζωή, βαθιά θαμμένη στο παρελθόν της.

Η "Μισή Καρδιά" είναι μια ιστορία που μιλάει για το πώς κάποιος ξεπερνά τις τύψεις, πώς ανακαλύπτει τον εαυτό του και την αλήθεια και πώς, στη διάρκεια της διαδρομής, μαθαίνει να αγαπά.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφορεί με τίτλο "Το κόκκινο καρνέ".

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image