Local cover image
Local cover image

Crazy eggz = Τρελά αυγά

Material type: KitKitPublication details: [Κίνα;] : Happy Baobab, [χ.χ.].Description: 9 πορτοκαλί αβγά, 1 μπλε αβγό, 1 βάση αυγού, 1 ζάρι δράσης (κόκκινο), 1 ζάρι σώματος (λευκό) οδηγίες : έγχρ. εικ. ; σε κουτί 11 x 29 x 7 εκSubject(s): Summary: Το Crazy Eggz της Happy Baobab είναι ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης, συντονισμού και ισορροπίας που θα σας αναγκάσει να σηκωθείτε από την καρέκλα σας. Έχει πολύ απλούς κανόνες, στήνεται εύκολα και γρήγορα και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, παρέες φίλων και ειδικά για πάρτι! Οι παίκτες πρέπει να δράσουν γρήγορα με σκοπό να κερδίσουν ένα αβγό και να το κρατήσουν με το σώμα τους, ακολουθώντας τις οδηγίες των ζαριών. Ο πρώτος παίκτης που θα συγκεντρώσει 5 αβγά είναι ο νικητής. Κάθε αβγό που κερδίζεις κάνει πιο δύσκολο να κρατήσεις τα επόμενα με το σώμα σου. Κάποιες φορές αν δράσεις αργά μπορεί να χάσεις ένα κερδισμένο αβγό εκτός αν το ρίξεις μόνος σου…!
Item type: Μεικτό Υλικό (Mixed Materials) List(s) this item appears in: ΔΑΝΙΗΛΙΔΕΙΟΣ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Επιτραπέζια παιχνίδια 38 Game (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 22/04/2024 00000116135
Total holds: 0

Τίτλος από την επιφάνεια του επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Παίκτες: 2-4

Διάρκεια: 15΄

Το Crazy Eggz της Happy Baobab είναι ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης, συντονισμού και ισορροπίας που θα σας αναγκάσει να σηκωθείτε από την καρέκλα σας. Έχει πολύ απλούς κανόνες, στήνεται εύκολα και γρήγορα και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, παρέες φίλων και ειδικά για πάρτι! Οι παίκτες πρέπει να δράσουν γρήγορα με σκοπό να κερδίσουν ένα αβγό και να το κρατήσουν με το σώμα τους, ακολουθώντας τις οδηγίες των ζαριών. Ο πρώτος παίκτης που θα συγκεντρώσει 5 αβγά είναι ο νικητής. Κάθε αβγό που κερδίζεις κάνει πιο δύσκολο να κρατήσεις τα επόμενα με το σώμα σου. Κάποιες φορές αν δράσεις αργά μπορεί να χάσεις ένα κερδισμένο αβγό εκτός αν το ρίξεις μόνος σου…!

Για παιδιά από 7 ετών.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image