Local cover image
Local cover image

Είμαι θεός / Κώστας Πούλος ; εικόνες Σοφία Παπαδοπούλου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Μυθολογικά παραμύθιαPublication details: Αθήνα : Μεταίχμιο, 2020.Description: 161 σ. : έγχρ. εικ. ; 25 εκISBN:
  • 9786180323542
Subject(s):
Contents:
Είμαι ο Δίας -- Είμαι ο Ποσειδώνας -- Είμαι ο Απόλλωνας -- Είμαι ο Ήφαιστος -- Είμαι ο Ερμής -- Είμαι ο Άρης
Summary: Είναι δώδεκα και ζουν στον Όλυμπο, όμως βρίσκονται παντού. Πίσω από την καταιγίδα και τους κεραυνούς, στα βάθη και στα κύματα της θάλασσας, στη βουή και τη φρίκη του πολέμου. Παίζουν στα πυκνά τα δάση με τ’ αγρίμια, χτυπά δυνατά η καρδιά τους δίπλα στους ερωτημένους. Έχουν τόξα, ρίχνουν μακριά τα βέλη τους, κάθονται μαζί μας το βράδυ στο τραπέζι για φαγητό. Άλλοι πάλι έχουν δουλειές κανονικές σαν κι εμάς, είναι γεωργοί, ταχυδρόμοι, σιδηρουργοί. Είναι σοφοί, αλλά κάνουν και λάθη. Έξι άνδρες και οι υπόλοιποι γυναίκες. Αν είσαι άνθρωπος, σου μοιάζουν πολύ, θα το δεις. Μόνο που αυτοί είναι πιο ψηλοί και κάπως πιο δυνατοί.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι Εικονογραφημένες Ιστορίες ΙΕ ΠΟΥ (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 22/04/2024 00000117080
Total holds: 0

Είμαι ο Δίας -- Είμαι ο Ποσειδώνας -- Είμαι ο Απόλλωνας -- Είμαι ο Ήφαιστος -- Είμαι ο Ερμής -- Είμαι ο Άρης

Είναι δώδεκα και ζουν στον Όλυμπο, όμως βρίσκονται παντού. Πίσω από την καταιγίδα και τους κεραυνούς, στα βάθη και στα κύματα της θάλασσας, στη βουή και τη φρίκη του πολέμου. Παίζουν στα πυκνά τα δάση με τ’ αγρίμια, χτυπά δυνατά η καρδιά τους δίπλα στους ερωτημένους. Έχουν τόξα, ρίχνουν μακριά τα βέλη τους, κάθονται μαζί μας το βράδυ στο τραπέζι για φαγητό. Άλλοι πάλι έχουν δουλειές κανονικές σαν κι εμάς, είναι γεωργοί, ταχυδρόμοι, σιδηρουργοί. Είναι σοφοί, αλλά κάνουν και λάθη. Έξι άνδρες και οι υπόλοιποι γυναίκες. Αν είσαι άνθρωπος, σου μοιάζουν πολύ, θα το δεις. Μόνο που αυτοί είναι πιο ψηλοί και κάπως πιο δυνατοί.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image