Local cover image
Local cover image

Η καλύτερη χειρότερη μέρα της ζωής σου : κουβέντες για το φως μες στο σκοτάδι της κατάθλιψης / Αύγουστος Κορτώ

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Ντοκουμέντα-μαρτυρίεςPublication details: Αθήνα : Πατάκης, 2021, 2020.Edition: 5η έκδDescription: 174 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789601690124
Subject(s): DDC classification:
  • 20ή έκδ. 616.8527
Summary: Δε γνωριζόμαστε, αλλά σε ξέρω. Έχουμε περάσει μέρες και μήνες μαζί, ο καθένας κλεισμένος στο σπίτι του. Έγραψα το βιβλίο αυτό για σένα και για μένα. Για να σου θυμίσω και να θυμηθώ την κοινή δοκιμασία μας, τον κοινό μας αγώνα. Γιατί η κατάθλιψη είναι συνηθισμένη και μοναδική, ύπουλη και διάφανη, τρωτή όπως κι εμείς οι ίδιοι. Ήταν ένας τρόπος να σου πω: Θα περάσει. Να σε διαβεβαιώσω – και συγχρόνως να καθησυχάσω τον εαυτό μου: η αρρώστια μας θεραπεύεται. Η χειρότερή μας μέρα είναι ακριβώς αυτό, και τίποτα περισσότερο: μια μέρα που παρέρχεται και μας φέρνει πιο κοντά στην ίαση. Ό,τι κι αν μας ψιθυρίζει η κατάθλιψη, πάντα υπάρχει ελπίδα. Είμαστε φτιαγμένοι για καλύτερες μέρες.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 616.8527 (Browse shelf(Opens below)) Available 00000120497
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 616.8527 ΚΟΡ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114615
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Βιβλία για μεγάλους 616.8527 ΚΟΡ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109603
Total holds: 0

Δε γνωριζόμαστε, αλλά σε ξέρω.
Έχουμε περάσει μέρες και μήνες μαζί,
ο καθένας κλεισμένος στο σπίτι του.

Έγραψα το βιβλίο αυτό για σένα και για μένα. Για να σου θυμίσω και να θυμηθώ την κοινή δοκιμασία μας, τον κοινό μας αγώνα. Γιατί η κατάθλιψη είναι συνηθισμένη και μοναδική, ύπουλη και διάφανη, τρωτή όπως κι εμείς οι ίδιοι. Ήταν ένας τρόπος να σου πω: Θα περάσει. Να σε διαβεβαιώσω – και συγχρόνως να καθησυχάσω τον εαυτό μου: η αρρώστια μας θεραπεύεται.
Η χειρότερή μας μέρα είναι ακριβώς αυτό, και τίποτα περισσότερο: μια μέρα που παρέρχεται και μας φέρνει πιο κοντά στην ίαση. Ό,τι κι αν μας ψιθυρίζει η κατάθλιψη, πάντα υπάρχει ελπίδα.
Είμαστε φτιαγμένοι για καλύτερες μέρες.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image