Local cover image
Local cover image

Η Άση ντύνει τους φίλους της / Fu Wenzheng ; μετάφραση Μαρίνα Τσέπη

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Κινεζική Series: Πολλοί πολλιτισμοί. Ένας παιδικός κόσμος - ΚίναPublication details: Αθήνα : Oasis, 2020.Description: 1 τ. [χωρίς σελιδαρίθμηση] : έγχρ. εικ. ; 22 x 25 εκISBN:
  • 9786188409552
Uniform titles:
  • 阿诗有块大花布 Ελληνικά
Summary: Η Άση, η κίσσα με τα γαλάζια φτερά αισθάνεται μοναξιά. Εύχεται να υπήρχε κάποιος κοντά της για να παίξει μαζί του. Όταν, ένας θλιμμένος ελέφαντας την πλησιάζει, η Άση έχει μια ιδέα για να τον κάνει χαρούμενο. Σύντομα μοιράζεται την ιδέα της αυτή με πολλά άλλα ζώα του δάσους. Μια τρυφερή ιστορία για τη σπουδαιότητα του να μοιράζεσαι με τους άλλους, να μαθαίνεις να αγαπάς και να αγαπιέσαι!
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι Εικονογραφημένες Ιστορίες IE WEN (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000117099
Total holds: 0

Η Άση, η κίσσα με τα γαλάζια φτερά αισθάνεται μοναξιά. Εύχεται να υπήρχε κάποιος κοντά της για να παίξει μαζί του. Όταν, ένας θλιμμένος ελέφαντας την πλησιάζει, η Άση έχει μια ιδέα για να τον κάνει χαρούμενο. Σύντομα μοιράζεται την ιδέα της αυτή με πολλά άλλα ζώα του δάσους.
Μια τρυφερή ιστορία για τη σπουδαιότητα του να μοιράζεσαι με τους άλλους, να μαθαίνεις να αγαπάς και να αγαπιέσαι!

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image