Local cover image
Local cover image

Λάμψη / Άλισον Νόελ ; μετάφραση Λυδία Κολυδά

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Series: Μικρή πιξίδα | Ράιλι Μπουμ ; 1Publication details: Αθήνα : Ψυχογιός, 2012.Description: 212 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789604965427
Uniform titles:
  • Radiance Ελληνικά
Subject(s): Summary: Η Ράιλι Μπλουμ άφησε την αδελφή της, την Έβερ, στον κόσμο των ζωντανών και διέσχισε τη γέφυρα για τον άλλο κόσμο - ένα μέρος που ονομάζεται Εδώ και όπου ο χρόνος είναι πάντα Τώρα. Κι ενώ έχει αφεθεί σ' έναν ήρεμο και γλυκό θάνατο μαζί με το σκύλο της, τον Μπάτερκαπ, καλείται να εμφανιστεί ενώπιον του Συμβουλίου, που της αποκαλύπτει ένα μυστικό: η ζωή μετά το θάνατο δεν είναι μόνο χαρά και διασκέδαση. Η Ράιλι πρέπει να εργαστεί ως Κυνηγός Ψυχών. Δάσκαλός της ορίζεται ο Μπόντι, ένα περίεργο αγόρι. Μαζί του, η Ράιλι επιστρέφει στη Γη για την πρώτη αποστολή της: πρέπει να πείσει το Λαμπερό Αγόρι που στοιχειώνει για αιώνες ένα κάστρο στην Αγγλία να διασχίσει τη γέφυρα για το Εδώ. Πολλοί Κυνηγοί έχουν αποτύχει στο παρελθόν. Η Ράιλι, όμως, είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει... Το πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς με τις περιπέτειες της Ράιλι Μπλουμ.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΓΟΡΑ 2021 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Εφηβική λογοτεχνία Ξ NOE (β.1) (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114477
Total holds: 0

Η Ράιλι Μπλουμ άφησε την αδελφή της, την Έβερ, στον κόσμο των ζωντανών και διέσχισε τη γέφυρα για τον άλλο κόσμο - ένα μέρος που ονομάζεται Εδώ και όπου ο χρόνος είναι πάντα Τώρα. Κι ενώ έχει αφεθεί σ' έναν ήρεμο και γλυκό θάνατο μαζί με το σκύλο της, τον Μπάτερκαπ, καλείται να εμφανιστεί ενώπιον του Συμβουλίου, που της αποκαλύπτει ένα μυστικό: η ζωή μετά το θάνατο δεν είναι μόνο χαρά και διασκέδαση. Η Ράιλι πρέπει να εργαστεί ως Κυνηγός Ψυχών. Δάσκαλός της ορίζεται ο Μπόντι, ένα περίεργο αγόρι. Μαζί του, η Ράιλι επιστρέφει στη Γη για την πρώτη αποστολή της: πρέπει να πείσει το Λαμπερό Αγόρι που στοιχειώνει για αιώνες ένα κάστρο στην Αγγλία να διασχίσει τη γέφυρα για το Εδώ. Πολλοί Κυνηγοί έχουν αποτύχει στο παρελθόν. Η Ράιλι, όμως, είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει...

Το πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς με τις περιπέτειες της Ράιλι Μπλουμ.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image