Local cover image
Local cover image

Ωκεανός / Hélène Druvert ; κείμενα Emmanuelle Grundmann ; μετάφραση Καρίνα Λάμψα

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Γαλλική Publication details: Αθήνα : Καπόν, c2020.Description: 1 τ. [χωρίς σελιδαρίθμηση] : έγχρ. εικ. ; 37 εκISBN:
  • 9786185209582
Uniform titles:
  • Océan Ελληνικά
Subject(s): DDC classification:
  • 551.46 21η έκδ.
Summary: Βουτήξτε για να ανακαλύψετε τον πραγματικό πνεύμονα του πλανήτη μας, συναντήστε τους κατοίκους του, την εκπληκτική χλωρίδα και πανίδα που αποκαλύπτονται με θεαματικό τρόπο μέσα από τις σελίδες του βιβλίου. Για να καταλάβετε πώς γεννιέται ένα κύμα, για να παρατηρήσετε τους μαύρους καπνιστές στα βάθη, για να θαυμάσετε το θέατρο των κοραλλιών ή το μπαλέτο των βιοφωταυγών ζώων... αυτό το ωραίο βιβλίο ντοκουμέντο δείχνει τα πολλαπλά πρόσωπα του ωκεανού και εξηγεί τα μυστήριά του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) «Τα παδιά θα βουτήξουν σε ένα τόσο καλοσχεδιασμένο, πλούσιο, πρωτότυπο κι εμπνευσμένο περιβάλλον που δεν θα θέλουν να βγουν από αυτό. Η γνωριμία με τον θαλάσσιο κόσμο, την χλωρίδα και την πανίδα του είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις που ξεκινούν από τις πρώτες σελίδες και συνεχίζονται καθώς ξεδιπλώνεται η ιστορία του ωκεανού και των πλασμάτων που τον κατοικούν γίνεται περιπέτεια. Από σχεδιαστικής και τυποτεχνικής άποψης το βιβλίο είναι αληθινό κομψοτέχνημα». (Ελένη Κορόβηλα, bookpress.gr, 16/10/2020) Πάρτε μια βαθιά ανάσα και βουτήξτε στο άπειρο γαλάζιο του ωκεανού. Εξερευνήστε τον πραγματικό πνεύμονα του πλανήτη μας και τους κατοίκους του από τις παραλίες έως τα βάθη της αβύσσου και κατανοήστε τους κινδύνους που απειλούν τον θαλάσσιο κόσμο μας μέσα από την εικονογράφηση της βραβευμένης Helene Druvert και τα εντυπωσιακά, κομμένα με λέιζερ αναπτύγματα, που συνοδεύουν τα περιεκτικά κείμενα της βιολόγου Emmanuelle Grundman. Μια αξέχαστη θαλασσινή οδύσσεια που θα συναρπάσει τα γεμάτα περιέργεια παιδιά αλλά και τους μεγάλους.
Item type: Book List(s) this item appears in: Βιβλία για παιδιά και εφήβους που Ξεχωρίσαμε - Τα Αγαπήσαμε
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 4.0 (1 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δαήδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Κύρια Συλλογή-Non Fiction 551.46 DRU (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000101907
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι Κύρια Συλλογή-Non Fiction 551.46 DRU (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000117091
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Κηφισιάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 551.46 DRU (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000107183
Total holds: 0

Βουτήξτε για να ανακαλύψετε τον πραγματικό πνεύμονα του πλανήτη μας, συναντήστε τους κατοίκους του, την εκπληκτική χλωρίδα και πανίδα που αποκαλύπτονται με θεαματικό τρόπο μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.
Για να καταλάβετε πώς γεννιέται ένα κύμα, για να παρατηρήσετε τους μαύρους καπνιστές στα βάθη, για να θαυμάσετε το θέατρο των κοραλλιών ή το μπαλέτο των βιοφωταυγών ζώων... αυτό το ωραίο βιβλίο ντοκουμέντο δείχνει τα πολλαπλά πρόσωπα του ωκεανού και εξηγεί τα μυστήριά του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Τα παδιά θα βουτήξουν σε ένα τόσο καλοσχεδιασμένο, πλούσιο, πρωτότυπο κι εμπνευσμένο περιβάλλον που δεν θα θέλουν να βγουν από αυτό. Η γνωριμία με τον θαλάσσιο κόσμο, την χλωρίδα και την πανίδα του είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις που ξεκινούν από τις πρώτες σελίδες και συνεχίζονται καθώς ξεδιπλώνεται η ιστορία του ωκεανού και των πλασμάτων που τον κατοικούν γίνεται περιπέτεια. Από σχεδιαστικής και τυποτεχνικής άποψης το βιβλίο είναι αληθινό κομψοτέχνημα». (Ελένη Κορόβηλα, bookpress.gr, 16/10/2020)
Πάρτε μια βαθιά ανάσα και βουτήξτε στο άπειρο γαλάζιο του ωκεανού. Εξερευνήστε τον πραγματικό πνεύμονα του πλανήτη μας και τους κατοίκους του από τις παραλίες έως τα βάθη της αβύσσου και κατανοήστε τους κινδύνους που απειλούν τον θαλάσσιο κόσμο μας μέσα από την εικονογράφηση της βραβευμένης Helene Druvert και τα εντυπωσιακά, κομμένα με λέιζερ αναπτύγματα, που συνοδεύουν τα περιεκτικά κείμενα της βιολόγου Emmanuelle Grundman. Μια αξέχαστη θαλασσινή οδύσσεια που θα συναρπάσει τα γεμάτα περιέργεια παιδιά αλλά και τους μεγάλους.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image