Local cover image
Local cover image

Τι σκέφτεται το έφηβο παιδί μου; : πρακτική παιδοψυχολογία για τους σύγχρονους γονείς / Τάνιθ Κάρεϊ ; συμβουλευτικός ψυχολόγος Καρλ Πικχάρντ ; μετάφραση Ελένη Δασκαλάκη.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Πατάκης, 2021, 2020.Description: 220 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκISBN:
  • 9786180136197
Uniform titles:
  • What's my teenager thinking Ελληνικά
Subject(s): DDC classification:
  • 155.5 21η έκδ.
Summary: Καθώς οι ορµόνες τρελαίνονται και το παιδί σας απαιτεί την ανεξαρτησία του, η καταιγίδα είναι έτοιµη να ξεσπάσει στην οικογένειά σας. Το να είσαι γονιός αποδεικνύεται ολοένα και πιο δύσκολο. Αλλά υπάρχουν λύσεις. Αυτό το πρακτικό βιβλίο µε συµβουλές και οδηγίες για την ανατροφή ενός παιδιού στην εφηβεία αναλύει χαρακτηριστικές συµπεριφορές και σας δείχνει πώς µπορείτε να ανταποκριθείτε ως γονείς – βραχυπρόθεσµα αλλά και µακροπρόθεσµα. Εξετάζοντας 100 διαφορετικά σενάρια, προτείνει τρόπους για να διαχειριστείτε ποικίλες καταστάσεις, από το τι να κάνετε όταν το παιδί σας σας χτυπάει κατάµουτρα την πόρτα του δωµατίου του µέχρι το πώς να αντιµετωπίσετε θέµατα όπως η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, οι παρέες, το σχολείο και το σεξ. Ανακαλύψτε πώς µπορείτε να δηµιουργήσετε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον προκειµένου να βοηθήσετε το έφηβο παιδί σας να τα βγάλει πέρα µε ό,τι του φέρει η ζωή.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δαήδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Βιβλία για μεγάλους 155.5 CAR (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000115285
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι Βιβλία για μεγάλους 155.5 CAR (Browse shelf(Opens below)) 1 Χαμένο Checked out 23/11/2022 00000117104
Total holds: 0

Καθώς οι ορµόνες τρελαίνονται και το παιδί σας απαιτεί την ανεξαρτησία του, η καταιγίδα είναι έτοιµη να ξεσπάσει στην οικογένειά σας. Το να είσαι γονιός αποδεικνύεται ολοένα και πιο δύσκολο. Αλλά υπάρχουν λύσεις.
Αυτό το πρακτικό βιβλίο µε συµβουλές και οδηγίες για την ανατροφή ενός παιδιού στην εφηβεία αναλύει χαρακτηριστικές συµπεριφορές και σας δείχνει πώς µπορείτε να ανταποκριθείτε ως γονείς – βραχυπρόθεσµα αλλά και µακροπρόθεσµα. Εξετάζοντας 100 διαφορετικά σενάρια, προτείνει τρόπους για να διαχειριστείτε ποικίλες καταστάσεις, από το τι να κάνετε όταν το παιδί σας σας χτυπάει κατάµουτρα την πόρτα του δωµατίου του µέχρι το πώς να αντιµετωπίσετε θέµατα όπως η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, οι παρέες, το σχολείο και το σεξ. Ανακαλύψτε πώς µπορείτε να δηµιουργήσετε ένα υποστηρικτικό
περιβάλλον προκειµένου να βοηθήσετε το έφηβο παιδί σας να τα βγάλει πέρα µε ό,τι του φέρει η ζωή.

Για παιδιά 13-18 ετών

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image