Local cover image
Local cover image

Το μπλε καταφύγιο / Σούζαν Κρέλερ ; μετάφραση Τάνια Σταύρου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Γερμανική Series: Μικρή πυξίδαPublication details: Αθήνα : Ψυχογιός, 2014.Description: 221 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9786180105537
Other title:
  • Το μπλε καταφύγιο : μυθιστόρημα [Cover title]
Uniform titles:
  • Elefanten sieht man nicht Ελληνικά
Subject(s): Summary: Η Μάσα περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά της που ζουν σε μια μικρή ευρωπαϊκή πόλη. Βαριέται αφόρητα και η μόνη της διασκέδαση είναι να παρακολουθεί τα παιδιά να παίζουν στην παιδική χαρά. Εκεί συναντά δύο αδέλφια, την Ιουλία και τον Μαξ, που είναι κάπως φοβισμένα και κλεισμένα στον δικό τους κόσμο. Η Μάσα υποψιάζεται ότι κάτι τρομακτικό συμβαίνει στο σπίτι τους και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Τα οδηγεί σε ένα μικρό μπλε σπίτι, στη μέση ενός χωραφιού με κριθάρι, και τα καθησυχάζει λέγοντάς τους ότι ο πατέρας τους τής έχει ζητήσει να τα φροντίσει για λίγο. Όμως, οι μέρες περνούν, ο πατέρας δεν εμφανίζεται και τα παιδιά παραμένουν κλεισμένα στο καταφύγιό τους. Η μοναδική τους επαφή με τον έξω κόσμο είναι η Μάσα. Τελικά, ποιος είναι ο "καλός" και ποιος ο "κακός"; Και τι κρύβεται πράγματι μέσα στο μπλε καταφύγιο;
Item type: Book List(s) this item appears in: ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Εφηβική λογοτεχνία Ξ KRE (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 26/04/2024 00000116186
Total holds: 0

Η Μάσα περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά της που ζουν σε μια μικρή ευρωπαϊκή πόλη. Βαριέται αφόρητα και η μόνη της διασκέδαση είναι να παρακολουθεί τα παιδιά να παίζουν στην παιδική χαρά. Εκεί συναντά δύο αδέλφια, την Ιουλία και τον Μαξ, που είναι κάπως φοβισμένα και κλεισμένα στον δικό τους κόσμο. Η Μάσα υποψιάζεται ότι κάτι τρομακτικό συμβαίνει στο σπίτι τους και αποφασίζει να αναλάβει δράση.
Τα οδηγεί σε ένα μικρό μπλε σπίτι, στη μέση ενός χωραφιού με κριθάρι, και τα καθησυχάζει λέγοντάς τους ότι ο πατέρας τους τής έχει ζητήσει να τα φροντίσει για λίγο. Όμως, οι μέρες περνούν, ο πατέρας δεν εμφανίζεται και τα παιδιά παραμένουν κλεισμένα στο καταφύγιό τους. Η μοναδική τους επαφή με τον έξω κόσμο είναι η Μάσα.
Τελικά, ποιος είναι ο "καλός" και ποιος ο "κακός"; Και τι κρύβεται πράγματι μέσα στο μπλε καταφύγιο;

Για παιδιά από 11 ετών.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image