Local cover image
Local cover image

Η ωραία νυσταγμένη / Ευγένιος Τριβιζάς ; εικόνες Ράνια Βαρβάκη

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Άνω κάτω παραμύθιαPublication details: Αθήνα : Διόπτρα, 2020, c2019..Description: 1 τ. [χωρίς σελιδαρίθμηση] : έγχρ. εικ. ; 30 εκISBN:
  • 9789606058639
Subject(s): Summary: Μετά τo παγκόσμιο μπεστ σέλερ "Τα Τρία Μικρά Λυκάκια" "ο μετρ του χιούμορ και των ανατροπών", όπως έχει αποκαλέσει τον Ευγένιο Τριβιζά το διεθνές περιοδικό Bookbird, μας καλεί να απολαύσουμε νέες σπαρταριστές εκδοχές κλασικών παραμυθιών. Από τις εφτά προσκλήσεις για τα βαφτίσια της πριγκίπισσας Δουλτσιμπέλας που στέλνει με ταχυδρομικά περιστέρια σε εφτά νεράιδες η βασιλική οικογένεια της Θουριγγίας, μόνο οι έξι φτάνουν στον προορισμό τους. Η έβδομη πρόσκληση καταλήγει σ’ ένα τσίρκο όπου ένας κλόουν την κάνει σαΐτα. Το μικρό αυτό λάθος οδηγεί σε μια σειρά αναπάντεχων περιστατικών και απίστευτων περιπετειών με καταστροφικές συνέπειες για τη μελλοντική ευτυχία της πεντάμορφης πριγκίπισσας. Αν "Η Ωραία Κοιμωμένη" σας έχει γοητεύσει και συγκινήσει, "Η Ωραία Νυσταγμένη" θα σας γοητεύσει και θα σας αποκοιμίσει.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Παραμύθια Π ΤΡΙ (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 22/04/2024 00000109606
Total holds: 0

Μετά τo παγκόσμιο μπεστ σέλερ "Τα Τρία Μικρά Λυκάκια" "ο μετρ του χιούμορ και των ανατροπών", όπως έχει αποκαλέσει τον Ευγένιο Τριβιζά το διεθνές περιοδικό Bookbird, μας καλεί να απολαύσουμε νέες σπαρταριστές εκδοχές κλασικών παραμυθιών.

Από τις εφτά προσκλήσεις για τα βαφτίσια της πριγκίπισσας Δουλτσιμπέλας που στέλνει με ταχυδρομικά περιστέρια σε εφτά νεράιδες η βασιλική οικογένεια της Θουριγγίας, μόνο οι έξι φτάνουν στον προορισμό τους.
Η έβδομη πρόσκληση καταλήγει σ’ ένα τσίρκο όπου ένας κλόουν την κάνει σαΐτα.
Το μικρό αυτό λάθος οδηγεί σε μια σειρά αναπάντεχων περιστατικών και απίστευτων περιπετειών με καταστροφικές συνέπειες για τη μελλοντική ευτυχία της πεντάμορφης πριγκίπισσας.

Αν "Η Ωραία Κοιμωμένη" σας έχει γοητεύσει και συγκινήσει, "Η Ωραία Νυσταγμένη" θα σας γοητεύσει και θα σας αποκοιμίσει.

Για παιδιά από 3 ετών

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image