Local cover image
Local cover image

Οι επτά θάνατοι της Έβελιν Χαρντκάστλ / Stuart Turton ; μετάφραση Θοδωρής Τσαπακίδης

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Series: ΑστυνομικόPublication details: Αθήνα : Μεταίχμιο, 2020.Description: 590 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9786180320381
Uniform titles:
  • The seven deaths of Evelyn Hardcastle Ελληνικά
Subject(s): Awards:
  • Βραβείο Costa First Novel Award, 2018
Summary: Στην αποψινή δεξίωση, κάποιος θα δολοφονηθεί. Δεν θα μοιάζει με φόνο κι έτσι ο ένοχος θα παραμείνει ασύλληπτος. Αν αποκαταστήσεις αυτή την αδικία θα σου δείξω την έξοδο. Προοριζόταν για γιορτή, καταλήγει όμως σε τραγωδία. Ενώ στον ουρανό σκάνε πυροτεχνήματα, η Έβελιν Χαρντκάστλ σκοτώνεται. Δεν θα πεθάνει, όμως, μόνο μια φορά. Ώσπου να καταφέρει να εξιχνιάσει τον φόνο της ο Έιντεν -ένας από τους προσκεκλημένους στο πάρτι στο Μπλάκχιθ- η μέρα θα επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά. Και κάθε φορά, θα τελειώνει με τον ίδιο μοιραίο πυροβολισμό. Ο μόνος τρόπος να σπάσει ο κύκλος είναι ο εντοπισμός του δολοφόνου.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 4.5 (2 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Αστυνομική Λογοτεχνία Ξ TUR (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 10/05/2024 00000104608
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Βιβλία για μεγάλους Ξ TUR (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109568
Total holds: 0

"Μυθιστόρημα της χρονιάς σύμφωνα με τους αναγνώστες του Books are my Bag" - Οπισθόφυλλο

Στην αποψινή δεξίωση, κάποιος θα δολοφονηθεί. Δεν θα μοιάζει με φόνο κι έτσι ο ένοχος θα παραμείνει ασύλληπτος. Αν αποκαταστήσεις αυτή την αδικία θα σου δείξω την έξοδο.
Προοριζόταν για γιορτή, καταλήγει όμως σε τραγωδία. Ενώ στον ουρανό σκάνε πυροτεχνήματα, η Έβελιν Χαρντκάστλ σκοτώνεται. Δεν θα πεθάνει, όμως, μόνο μια φορά. Ώσπου να καταφέρει να εξιχνιάσει τον φόνο της ο Έιντεν -ένας από τους προσκεκλημένους στο πάρτι στο Μπλάκχιθ- η μέρα θα επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά. Και κάθε φορά, θα τελειώνει με τον ίδιο μοιραίο πυροβολισμό. Ο μόνος τρόπος να σπάσει ο κύκλος είναι ο εντοπισμός του δολοφόνου.

Βραβείο Costa First Novel Award, 2018

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image