Local cover image
Local cover image

Η θεραπεύτρια / Χελένε Φλουντ ; μετάφραση από τα νορβηγικά Δέσπω Παπαγρηγοράκη.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Νορβηγική Series: Ξένη λογοτεχνίαPublication details: Αθήνα : Λιβάνης, c2020.Description: 365 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789601435770
Uniform titles:
  • Terapeuten. Ελληνικά
Subject(s): Genre/Form: Summary: Ένα ηχητικό µήνυµα από τον άντρα της πληροφορεί τη Σάρα ότι έφτασε στο εξοχικό τους µε φίλους. Μερικές ώρες αργότερα της τηλεφωνούν και τον αναζητούν. Ποτέ δεν συναντήθηκε µαζί τους. Οι ώρες περνούν βασανιστικά και ο θυµός της εξαφάνισης µετατρέπεται σε φόβο. Όταν φτάνει η αστυνοµία, υπάρχει ένα ερώτηµα: Γιατί η Σάρα διέγραψε αυτό το µήνυµα; Είναι πλέον η βασική ύποπτη. Έχει την ακλόνητη πεποίθηση ότι παρακολουθείται. Το σπίτι γίνεται όλο και πιο απειλητικό. Αντικείµενα εξαφανίζονται ή µετακινούνται αδικαιολόγητα. Τη νύχτα βήµατα ακούγονται στις ξύλινες σκάλες. Ο φόβος και το άγχος κατευθύνουν την ψυχολογική ένταση µε απρόβλεπτο τρόπο. Η αγωνία χτίζεται αργά µέσα από την αµφιβολία. Παιχνίδια του µυαλού ή συµβαίνει κάτι άλλο; Ή µήπως η λογική παίζει ανίερα παιχνίδια; Θα µπορούσε να είναι το επόµενο θύµα. Μπορεί να εµπιστευτεί κάποιον; Μπορεί η ίδια, ως ειδικός ανάλυσης συµπεριφορών, να δώσει τη λύση; Είναι επιστήµονας και γνωρίζει τον τρόπο να οδηγηθεί σε λογικά συµπεράσµατα. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Βιβλία για μεγάλους Ξ FLO (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109604
Total holds: 0

"Ψυχολογικό θρίλερ"- Εξώφυλλο

Ένα ηχητικό µήνυµα από τον άντρα της πληροφορεί τη Σάρα ότι έφτασε στο εξοχικό τους µε φίλους.

Μερικές ώρες αργότερα της τηλεφωνούν και τον αναζητούν. Ποτέ δεν συναντήθηκε µαζί τους. Οι ώρες περνούν βασανιστικά και ο θυµός της εξαφάνισης µετατρέπεται σε φόβο. Όταν φτάνει η αστυνοµία, υπάρχει ένα ερώτηµα: Γιατί η Σάρα διέγραψε αυτό το µήνυµα; Είναι πλέον η βασική ύποπτη.

Έχει την ακλόνητη πεποίθηση ότι παρακολουθείται. Το σπίτι γίνεται όλο και πιο απειλητικό. Αντικείµενα εξαφανίζονται ή µετακινούνται αδικαιολόγητα. Τη νύχτα βήµατα ακούγονται στις ξύλινες σκάλες. Ο φόβος και το άγχος κατευθύνουν την ψυχολογική ένταση µε απρόβλεπτο τρόπο. Η αγωνία χτίζεται αργά µέσα από την αµφιβολία.

Παιχνίδια του µυαλού ή συµβαίνει κάτι άλλο; Ή µήπως η λογική παίζει ανίερα παιχνίδια; Θα µπορούσε να είναι το επόµενο θύµα. Μπορεί να εµπιστευτεί κάποιον; Μπορεί η ίδια, ως ειδικός ανάλυσης συµπεριφορών, να δώσει τη λύση; Είναι επιστήµονας και γνωρίζει τον τρόπο να οδηγηθεί σε λογικά συµπεράσµατα.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image