Local cover image
Local cover image

Το παράπονό μου μια κραυγή / Άννα Γαλανού

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Publication details: Αθήνα : Διόπτρα, 2018.Edition: ΑναθDescription: 550 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789606054952
Subject(s): Summary: Κωνσταντινούπολη, 1985 Ο Δημήτρης και η Γκιουλ ερωτεύονται δυνατά, παραμερίζοντας κοινωνικά "πρέπει" και αγεφύρωτες ζωές. Φύλακας άγγελος των δύο ερωτευμένων γίνεται η Ζεϊνέπ, μια γυναίκα χαμένη στις αναμνήσεις της και στον πόνο της μοναξιάς της. Προσπαθεί να τους σώσει από την καταστροφή που βλέπει να έρχεται καταπάνω τους από τον πατέρα της Γκιουλ, τον αδίστακτο και αυταρχικό Ορχάν, που πίσω από τα αμύθητα πλούτη και τη δύναμή του κρύβει πολύ σκοτεινά μυστικά. Οι συνέπειες της μεγάλης αυτής αγάπης είναι απροσδόκητες και οι εξελίξεις καταιγιστικές. Αθήνα, 2011 Η Φωτεινή, μια ταλαντούχα μουσικός στην ορχήστρα του διάσημου συνθέτη Αλέξη Δημητρίου, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με το πεπρωμένο της. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη οδηγεί τα βήματά της σ’ ένα γιαλί του Βοσπόρου, όπου μια τραγική ιστορία ξεδιπλώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πρωταγωνιστών της. Άραγε η Φρόσω και ο Μουσταφά θα ανοίξουν το στόμα τους να μιλήσουν; Είναι οι μόνοι που ξέρουν όλη την αλήθεια. Ήταν επιτακτική ανάγκη μου να ξανασυστήσω στους αναγνώστες μου ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία. Η αναθεωρημένη έκδοση οριοθετεί ώριμο ύφος, νέα οπτική και ουσιαστικές αλλαγές στη διάρθρωση της ιστορίας. Ένα βιβλίο που η πατίνα του χρόνου το κάνει μοναδικό και πολύτιμο. Άννα Γαλανού.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΓΟΡΑ 2021 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Μ ΓΑΛ (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 25/04/2024 00000114467
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Μ ΓΑΛ (Browse shelf(Opens below)) 2 Checked out 16/04/2024 00000114804
Total holds: 0

Κωνσταντινούπολη, 1985
Ο Δημήτρης και η Γκιουλ ερωτεύονται δυνατά, παραμερίζοντας κοινωνικά "πρέπει" και αγεφύρωτες ζωές. Φύλακας άγγελος των δύο ερωτευμένων γίνεται η Ζεϊνέπ, μια γυναίκα χαμένη στις αναμνήσεις της και στον πόνο της μοναξιάς της. Προσπαθεί να τους σώσει από την καταστροφή που βλέπει να έρχεται καταπάνω τους από τον πατέρα της Γκιουλ, τον αδίστακτο και αυταρχικό Ορχάν, που πίσω από τα αμύθητα πλούτη και τη δύναμή του κρύβει πολύ σκοτεινά μυστικά.
Οι συνέπειες της μεγάλης αυτής αγάπης είναι απροσδόκητες και οι εξελίξεις καταιγιστικές.

Αθήνα, 2011
Η Φωτεινή, μια ταλαντούχα μουσικός στην ορχήστρα του διάσημου συνθέτη Αλέξη Δημητρίου, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με το πεπρωμένο της. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη οδηγεί τα βήματά της σ’ ένα γιαλί του Βοσπόρου, όπου μια τραγική ιστορία ξεδιπλώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πρωταγωνιστών της.
Άραγε η Φρόσω και ο Μουσταφά θα ανοίξουν το στόμα τους να μιλήσουν; Είναι οι μόνοι που ξέρουν όλη την αλήθεια.


Ήταν επιτακτική ανάγκη μου να ξανασυστήσω στους αναγνώστες μου ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία. Η αναθεωρημένη έκδοση οριοθετεί ώριμο ύφος, νέα οπτική και ουσιαστικές αλλαγές στη διάρθρωση της ιστορίας. Ένα βιβλίο που η πατίνα του χρόνου το κάνει μοναδικό και πολύτιμο. Άννα Γαλανού.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image