Local cover image
Local cover image

Το παιδί - Λάζαρος / Ρόμπερτ Μόσον ; μετάφραση Καίτη Οικονόμου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Ψυχογιός, 1998.Description: 415 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789602743652
Uniform titles:
  • The Lazarus child Ελληνικά
Subject(s): Summary: Το πρωί μιας συνηθισμένης ημέρας, ο δωδεκάχρονος Μπεν συνοδεύει την αδελφή του Φράνκι στο σχολείο. Ενώ έχει στραμμένη αλλού την προσοχή του, ένα φορτηγό χτυπάει το μικρό κορίτσι. Το φοβερό γεγονός θα σημαδέψει τα δύο παιδιά και την οικογένειά τους και θα αλλάξει τη ζωή τους. Ο Μπεν κλείνεται στον εαυτό του, η υγεία της Φράνκι δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση. Η μόνη τους ελπίδα είναι μια νευρολόγος στην Αμερική. Όμως, η κατάσταση περιπλέκεται σε τέτοιο βαθμό που μόνο μια πράξη αυτοθυσίας μπορεί να σώσει τον Μπεν και τη Φράνκι. Πρόκειται για ένα βιβλίο για το οποίο θα γίνει πολύς λόγος. Στηρίζεται σε μια εκπληκτική πλοκή και στις παραδοσιακές ανθρώπινες αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης και της συγχώρεσης. Ο Μόσον αποδεικνύεται χαρισματικός όσον αφορά τους πνευματώδεις διαλόγους, τους ολοκληρωμένους και δυνατούς χαρακτήρες και τις ανατρεπτικές εξελίξεις. Είναι ένα μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία και συγκινήσεις που παρασέρνει τον αναγνώστη και τον κάνει να ζει κι αυτός τον πόνο και την αγωνία των ηρώων συμμετέχοντας στην ιστορία μέχρι την τελευταία σελίδα. (από άλλη πηγή).
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2021 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ MAW (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114534
Total holds: 0

Το πρωί μιας συνηθισμένης ημέρας, ο δωδεκάχρονος Μπεν συνοδεύει την αδελφή του Φράνκι στο σχολείο. Ενώ έχει στραμμένη αλλού την προσοχή του, ένα φορτηγό χτυπάει το μικρό κορίτσι. Το φοβερό γεγονός θα σημαδέψει τα δύο παιδιά και την οικογένειά τους και θα αλλάξει τη ζωή τους. Ο Μπεν κλείνεται στον εαυτό του, η υγεία της Φράνκι δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση. Η μόνη τους ελπίδα είναι μια νευρολόγος στην Αμερική. Όμως, η κατάσταση περιπλέκεται σε τέτοιο βαθμό που μόνο μια πράξη αυτοθυσίας μπορεί να σώσει τον Μπεν και τη Φράνκι. Πρόκειται για ένα βιβλίο για το οποίο θα γίνει πολύς λόγος. Στηρίζεται σε μια εκπληκτική πλοκή και στις παραδοσιακές ανθρώπινες αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης και της συγχώρεσης. Ο Μόσον αποδεικνύεται χαρισματικός όσον αφορά τους πνευματώδεις διαλόγους, τους ολοκληρωμένους και δυνατούς χαρακτήρες και τις ανατρεπτικές εξελίξεις. Είναι ένα μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία και συγκινήσεις που παρασέρνει τον αναγνώστη και τον κάνει να ζει κι αυτός τον πόνο και την αγωνία των ηρώων συμμετέχοντας στην ιστορία μέχρι την τελευταία σελίδα. (από άλλη πηγή).

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image