Local cover image
Local cover image

Καυτή κατάσταση / Ίθαν Χοκ ; μετάφραση Πέρσα Κουμούτση

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Series: Σταθμός στη σύγχρονη λογοτεχνίαPublication details: Αθήνα : Εμπειρία Εκδοτική, 2002.Description: 218 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789608196605
Uniform titles:
  • The hottest state Ελληνικά
Subject(s): Summary: Όταν ο Γουίλιαμ συναντά τη Σάρα στο μπαρ "Πικρό τέλος", ένα όνομα ειρωνικά προφητικό, λίγοι μήνες υπολείπονται από τα εικοστά πρώτα γενέθλιά του. Συνηθισμένος στο να αποκτά πάντα αυτό που θέλει, δεν μπόρεσε ποτέ να αγαπήσει βαθιά. Όμως όλα ανατρέπονται. Όποιος διαβάσει το "Καυτή κατάσταση" θα γνωρίσει ένα συγγραφέα ικανό να γοητεύει, να εντυπωσιάζει και να ραγίζει καρδιές μέσα σε μία και μόνο παράγραφο.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ HAW (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114727
Total holds: 0

Όταν ο Γουίλιαμ συναντά τη Σάρα στο μπαρ "Πικρό τέλος", ένα όνομα ειρωνικά προφητικό, λίγοι μήνες υπολείπονται από τα εικοστά πρώτα γενέθλιά του. Συνηθισμένος στο να αποκτά πάντα αυτό που θέλει, δεν μπόρεσε ποτέ να αγαπήσει βαθιά. Όμως όλα ανατρέπονται.
Όποιος διαβάσει το "Καυτή κατάσταση" θα γνωρίσει ένα συγγραφέα ικανό να γοητεύει, να εντυπωσιάζει και να ραγίζει καρδιές μέσα σε μία και μόνο παράγραφο.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image