Local cover image
Local cover image

Περηφάνια και προκατάληψη / Τζέιν Όστεν ; διασκευή Κάθριν Γουντφάιν ; εικονογράφηση Εγκλαντίν Κελμάνς ; μετάφραση Ράνια Μπουμπουρή

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Series: Η υπέροχη ΌστενPublication details: Αθήνα : Μίνωας, 2021.Description: 229 σ. : εικ. ; 21 εκISBN:
  • 9786180216868
Uniform titles:
  • Jane Austen's Pride and prejudice Ελληνικά
Subject(s): Summary: Η Ελίζαμπεθ Μπένετ είναι η δεύτερη από τις πέντε κόρες μιας οικογένειας. Αν και η μητέρα τους ανυπομονεί να τις δει όλες παντρεμένες με πλούσιους συζύγους, η Ελίζαμπεθ είναι αποφασισμένη να παντρευτεί μόνο από αγάπη. Σ’ έναν χορό η Ελίζαμπεθ γνωρίζει τον κύριο Ντάρσι, τον οποίο αρχικά θεωρεί πολύ περήφανο και φαντασμένο. Ίσως όμως ο χαρακτήρας του να κρύβει κι άλλες πτυχές, που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ WOO (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109577
Total holds: 0

Βασίζεται στο βιβλίο: Austen, Jane, 1775-1817. Υπερηφάνεια και προκατάληψη

Η Ελίζαμπεθ Μπένετ είναι η δεύτερη από τις πέντε κόρες μιας οικογένειας. Αν και η μητέρα τους ανυπομονεί να τις δει όλες παντρεμένες με πλούσιους συζύγους, η Ελίζαμπεθ είναι αποφασισμένη να παντρευτεί μόνο από αγάπη. Σ’ έναν χορό η Ελίζαμπεθ γνωρίζει τον κύριο Ντάρσι, τον οποίο αρχικά θεωρεί πολύ περήφανο και φαντασμένο. Ίσως όμως ο χαρακτήρας του να κρύβει κι άλλες πτυχές, που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image