Local cover image
Local cover image

Όταν κλαίει ένα μωρό / Sheila Kitzinger

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Susaeta, c2006.Description: 176 σ. : έγχρ. φωτ. ; 24 εκISBN:
  • 9788430518319
Uniform titles:
  • Understanding your crying baby Ελληνικά
Subject(s): DDC classification:
  • 20ή έκδ. 649.122
Summary: Οι γονείς ενός μωρού που κλαίει υπερβολικά δέχονται συμβουλές από παντού, πολλές από τις οποίες είναι αντικρουόμενες και λίγες είναι χρήσιμες. Ως απάντηση στον καταιγισμό των βιβλίων αυστηρότητας και πειθαρχίας,τα οποία συστήνουν στους γονείς να αντιμετωπίζουν ανυποχώρητα ή να αγνοούν το κλάμα του μωρού τους, η διάσημη μελετητής τοκετού Sheila Kitzinger έγραψε αυτό το χρήσιμο βιβλίο. Είτε αισθάνεται μοναξιά, είτε πεινάει, είτε νιώθει πλήξη, είτε βρίσκεται σε υπερδιέγερση ή πονάει, πάντοτε υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο κλαίει ένα μωρό. Το κλάμα είναι μια μέθοδος επικοινωνίας και οι γονείς πρέπει να μάθουν πώς να αναγνωρίζουν το αίτιο ώστε να εφαρμόζουν την καλύτερη λύση. Στο "Όταν κλαίει ένα μωρό", η Sheila Kitzinger εξετάζει τους λόγους για τους οποίους κλαίνε τα μωρό και παρέχει πρακτική βοήθεια για να τα ηρεμήσετε, καθώς και τρόπους "συζήτησης" μαζί τους, για να κατανοήσετε τις ανάγκες τους. Αντλώντας πληροφορίες από τις εμπειρίες ζωής εκατοντάδων γυναικών που έγιναν μητέρες και κατάφεραν με επιτυχία να ζήσουν με το κλάμα του μωρού τους, το "Όταν κλαίει ένα μωρό" δίνει πραγματικά θάρρος και πρακτικές συμβουλές σε όλους τους γονείς που προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για το ζωηρό μωρό τους.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 649.122 ΚΙΤ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114721
Total holds: 0

Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο

Οι γονείς ενός μωρού που κλαίει υπερβολικά δέχονται συμβουλές από παντού, πολλές από τις οποίες είναι αντικρουόμενες και λίγες είναι χρήσιμες. Ως απάντηση στον καταιγισμό των βιβλίων αυστηρότητας και πειθαρχίας,τα οποία συστήνουν στους γονείς να αντιμετωπίζουν ανυποχώρητα ή να αγνοούν το κλάμα του μωρού τους, η διάσημη μελετητής τοκετού Sheila Kitzinger έγραψε αυτό το χρήσιμο βιβλίο.
Είτε αισθάνεται μοναξιά, είτε πεινάει, είτε νιώθει πλήξη, είτε βρίσκεται σε υπερδιέγερση ή πονάει, πάντοτε υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο κλαίει ένα μωρό. Το κλάμα είναι μια μέθοδος επικοινωνίας και οι γονείς πρέπει να μάθουν πώς να αναγνωρίζουν το αίτιο ώστε να εφαρμόζουν την καλύτερη λύση. Στο "Όταν κλαίει ένα μωρό", η Sheila Kitzinger εξετάζει τους λόγους για τους οποίους κλαίνε τα μωρό και παρέχει πρακτική βοήθεια για να τα ηρεμήσετε, καθώς και τρόπους "συζήτησης" μαζί τους, για να κατανοήσετε τις ανάγκες τους.
Αντλώντας πληροφορίες από τις εμπειρίες ζωής εκατοντάδων γυναικών που έγιναν μητέρες και κατάφεραν με επιτυχία να ζήσουν με το κλάμα του μωρού τους, το "Όταν κλαίει ένα μωρό" δίνει πραγματικά θάρρος και πρακτικές συμβουλές σε όλους τους γονείς που προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για το ζωηρό μωρό τους.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image