Local cover image
Local cover image

Dream escape, η απόδραση της Αλίκης : μυθιστόρημα / Γιώργος Γρηγοράκης

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους. Μυθιστορήματα φαντασίαςPublication details: Αθήνα : Πατάκης, 2021.Description: 149 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789601692258
Subject(s): Summary: Η Αλίκη βαριέται φριχτά. Η σκέψη και μόνο πως, αντί να ρίχνει βουτιές στις πισίνες του πεντάστερου ξενοδοχείου, είναι αναγκασμένη να παρακολουθεί με τους γονείς της ένα ανιαρό συνέδριο την κάνει να αγανακτεί. Για να μην αγανακτήσετε κι εσείς, μάθετε πως πολύ σύντομα το δωδεκάχρονο κορίτσι μας θα βρεθεί σε ένα σκοτεινό υπόγειο, όπου την περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δύσκολες δοκιμασίες. Η συνάντηση και η φιλία της Αλίκης με τον Μέμο, ένα παράξενο και καλοκάγαθο αγόρι με ουρά, θα της αποκαλύψει τον λαμπερό κόσμο ενός ξεχωριστού λούνα παρκ που θα την εντυπωσιάσει. Δε θα προλάβει όμως να τον χαρεί, καθώς ο χρόνος πιέζει, τα φώτα χαμηλώνουν κι η ίδια έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Φανταστική Λογοτεχνία Μ ΓΡΗ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109598
Total holds: 0

Η Αλίκη βαριέται φριχτά. Η σκέψη και μόνο πως, αντί να ρίχνει βουτιές στις πισίνες του πεντάστερου ξενοδοχείου, είναι αναγκασμένη να παρακολουθεί με τους γονείς της ένα ανιαρό συνέδριο την κάνει να αγανακτεί.
Για να μην αγανακτήσετε κι εσείς, μάθετε πως πολύ σύντομα το δωδεκάχρονο κορίτσι μας θα βρεθεί σε ένα σκοτεινό υπόγειο, όπου την περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δύσκολες δοκιμασίες.
Η συνάντηση και η φιλία της Αλίκης με τον Μέμο, ένα παράξενο και καλοκάγαθο αγόρι με ουρά, θα της αποκαλύψει τον λαμπερό κόσμο ενός ξεχωριστού λούνα παρκ που θα την εντυπωσιάσει. Δε θα προλάβει όμως να τον χαρεί, καθώς ο χρόνος πιέζει, τα φώτα χαμηλώνουν κι η ίδια έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image