Local cover image
Local cover image

Το μυστηριώδες νησί / Ιούλιος Βερν ; απόδοση Ανδρέας Λυμπερόπουλος

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Γαλλική Series: Κλασική βιβλιοθήκηPublication details: Αθήνα : Κέδρος, c2003.Description: 463 σ. ; 23 εκISBN:
  • 9789600423426
Subject(s): Summary: Και σ' αυτό το μυθιστόρημα ξαναβρίσκουμε σε όλο του το μεγαλείο το συγγραφικό ταλέντο του Ιουλίου Βερν: γόνιμη και πλούσια φαντασία, πετυχημένη σκιαγράφηση των ανθρώπινων χαρακτήρων, ηρωική πάλη ενάντια στην κακοτυχία και τις αντιξοότητες της φύσης, συναρπαστικές περιπέτειες, συμπόνια του ανθρώπου για τον άνθρωπο. Από την αρχή ο αναγνώστης γοητεύεται και συναρπάζεται από τη μαγική πένα του συγγραφέα και, τέλος, μένει έκπληκτος από το απρόβλεπτο τέλος.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2021 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ) | ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ VER (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114729
Total holds: 0

Και σ' αυτό το μυθιστόρημα ξαναβρίσκουμε σε όλο του το μεγαλείο το συγγραφικό ταλέντο του Ιουλίου Βερν: γόνιμη και πλούσια φαντασία, πετυχημένη σκιαγράφηση των ανθρώπινων χαρακτήρων, ηρωική πάλη ενάντια στην κακοτυχία και τις αντιξοότητες της φύσης, συναρπαστικές περιπέτειες, συμπόνια του ανθρώπου για τον άνθρωπο. Από την αρχή ο αναγνώστης γοητεύεται και συναρπάζεται από τη μαγική πένα του συγγραφέα και, τέλος, μένει έκπληκτος από το απρόβλεπτο τέλος.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image