Local cover image
Local cover image

Κάρυς, ο μικρός Κυκλαδίτης : Ακρωτήρι Θήρας 1600 π.Χ. / Κατερίνα Σέρβη ; ζωγραφιές Λέλα Στρούτση

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Οι αρχαίοι μου φίλοιPublication details: Αθήνα : Πατάκης, 2021.Description: 21 σ. : έγχρ. εικ., χάρτες ; 21 x 21 εκISBN:
  • 9789601680286
Subject(s): DDC classification:
  • 949.585 21η έκδ.
Summary: Η γη κουνιέται και η οικογένεια το αποφάσισε. Υπάρχει κίνδυνος. Τα παιδιά πρέπει να φύγουν. Έτσι σήμερα ο Κάρυς αποχαιρετά την πόλη, το λιμάνι, τις κροκοσυλλέκτριες, το σπίτι του με τις ονειρεμένες ζωγραφιές στους τοίχους. Και αναρωτιέται, εκεί που θα βρεθεί, η φύση, οι γιορτές και τα παιχνίδια θα είναι τόσο ωραία όσο στο αγαπημένο του νησί; Η σειρά «Οι Αρχαίοι µου Φίλοι» μάς ταξιδεύει στο παρελθόν, για να γνωρίσουμε παλιούς, σπουδαίους πολιτισμούς, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, τότε, την εποχή που ήταν γεμάτοι ζωή.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 949.585 ΣΕΡ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109578
Total holds: 0

Η γη κουνιέται και η οικογένεια το αποφάσισε. Υπάρχει κίνδυνος. Τα παιδιά πρέπει να φύγουν. Έτσι σήμερα ο Κάρυς αποχαιρετά την πόλη, το λιμάνι, τις κροκοσυλλέκτριες, το σπίτι του με τις ονειρεμένες ζωγραφιές στους τοίχους. Και αναρωτιέται, εκεί που θα βρεθεί, η φύση, οι γιορτές και τα παιχνίδια θα είναι τόσο ωραία όσο στο αγαπημένο του νησί; Η σειρά «Οι Αρχαίοι µου Φίλοι» μάς ταξιδεύει στο παρελθόν, για να γνωρίσουμε παλιούς, σπουδαίους πολιτισμούς, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, τότε, την εποχή που ήταν γεμάτοι ζωή.

Για παιδιά από 4 ετών

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image