Local cover image
Local cover image

Η Μιμή η νευρική και το βασιλικό πάρτι / Μέγκαν ΜακΝτόναλντ ; εικόνες Πίτερ Ρέινολντς ; μετάφραση Ειρήνη Χριστοπούλου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Series: Μιμή η νευρική ; 13Publication details: Αθήνα : Μεταίχμιο, 2018.Description: 159, [4] σ. : εικ. ; 20 εκISBN:
  • 9786180316285
Uniform titles:
  • Judy moody and the right royal tea party Ελληνικά
Subject(s): Summary: Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα... και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της. Γιατρός έγινε, μυστήρια έλυσε, το μέλλον προέβλεψε, στο πανεπιστήμιο πήγε, ακόμα και στα νεύρα της κατάφερε να κυριαρχήσει η Μιμή η Νευρική, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έγινε βασίλισσα... Ούτε καν Βασίλισσα της Νύχτας στις Αποκριές. Δε φόρεσε ποτέ τιάρα ούτε φουστάνι με φουρό, γενικά η Μιμή δεν έχει τίποτα βασιλικό. Μέχρι τώρα! Που φτιάχνοντας το οικογενειακό της δέντρο για μια σχολική εργασία ανακαλύπτει πως ανήκει σε βασιλική... γενιά. Φυλάξου, Μπάκιγχαμ! Έρχεται η Αυτού Νευρικότης η Μιμή!
Item type: Book List(s) this item appears in: ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ | ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Λογοτεχνία-Fiction Ξ McD β.13 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116256
Total holds: 0

Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα... και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της.
Γιατρός έγινε, μυστήρια έλυσε, το μέλλον προέβλεψε, στο πανεπιστήμιο πήγε, ακόμα και στα νεύρα της κατάφερε να κυριαρχήσει η Μιμή η Νευρική, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έγινε βασίλισσα... Ούτε καν Βασίλισσα της Νύχτας στις Αποκριές. Δε φόρεσε ποτέ τιάρα ούτε φουστάνι με φουρό, γενικά η Μιμή δεν έχει τίποτα βασιλικό. Μέχρι τώρα! Που φτιάχνοντας το οικογενειακό της δέντρο για μια σχολική εργασία ανακαλύπτει πως ανήκει σε βασιλική... γενιά. Φυλάξου, Μπάκιγχαμ! Έρχεται η Αυτού Νευρικότης η Μιμή!

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image