Local cover image
Local cover image

Επιχείρηση χαμένες σαύρες / Τζερόνιμο Στίλτον ; εικονογράφηση Alessandro Muscillo, Christian Aliprandi ; μετάφραση Αποστολία Δημακοπούλου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Ιταλική Series: Τζερόνιμο Στίλτον Ρεπόρτερ ; 1Publication details: Αθήνα : Χάρτινη Πόλη, 2020.Description: 52 σ. : έγχρ. σκίτσα ; 24 εκISBN:
  • 9789606214905
Uniform titles:
  • Operation shufongfong Ελληνικά
Subject(s): Summary: Ο Τζερόνιμο Στίλτον, ο καλύτερος ρεπόρτερ σε όλη την Ποντικούπολη, είναι πλέον αρχισυντάκτης της δημοφιλούς εφημερίδας Ηχώ των Τρωκτικών. Καταφέρνει να αποσπά τις πιο σπουδαίες συνεντεύξεις. Αυτήν τη φορά καλείται να πάρει συνέντευξη από τον πρίγκιπα Νογκούντα. Όμως, το ενδιαφέρον του ξαφνικά προσελκύει η μυστηριώδης εξαφάνιση δύο σπάνιων σαυρών από το μουσείο της πόλης. Η κατάσταση περιπλέκεται και ο Τζερόνιμο είναι αποφασισμένος να βρει τον κλέφτη. Στην προσπάθειά του να λύσει την υπόθεση, θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό του πρίγκιπα Νογκούντα.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 741.5 STI (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109544
Total holds: 0

Βασισμένο σε μια ιδέα της Elisabetta Dami

Βασισμένο στο επεισόδειο 1 Geronimo Stilton animated series, "Operation shufongfong"

Ο Τζερόνιμο Στίλτον, ο καλύτερος ρεπόρτερ σε όλη την Ποντικούπολη, είναι πλέον αρχισυντάκτης της δημοφιλούς εφημερίδας Ηχώ των Τρωκτικών. Καταφέρνει να αποσπά τις πιο σπουδαίες συνεντεύξεις. Αυτήν τη φορά καλείται να πάρει συνέντευξη από τον πρίγκιπα Νογκούντα. Όμως, το ενδιαφέρον του ξαφνικά προσελκύει η μυστηριώδης εξαφάνιση δύο σπάνιων σαυρών από το μουσείο της πόλης. Η κατάσταση περιπλέκεται και ο Τζερόνιμο είναι αποφασισμένος να βρει τον κλέφτη. Στην προσπάθειά του να λύσει την υπόθεση, θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό του πρίγκιπα Νογκούντα.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image