Local cover image
Local cover image

Μπάμπι : μια ζωή στο δάσος / κείμενο Φέλιξ Σάλτεν ; εικονογράφηση Μπενζαμέν Λακόμπ ; μετάφραση Άννα Κοντολέων

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Γαλλική Publication details: Πάτρα : Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, 2021.Description: 180, [8] σ. : έγχρ. εικ. ; 31 εκISBN:
  • 9786185482053
Uniform titles:
  • Bambi Ελληνικά
Subject(s): Summary: Το βιβλίο αφηγείται τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός νεαρού ελαφιού και τις δοκιμασίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Μια ιστορία μύησης και ύμνου στη φύση, που μας προσκαλεί να νιώσουμε τη μαγεία, την ομορφιά και τους κινδύνους της άγριας ζωής. Μια πολυτελής έκδοση που αποτελεί ακόμη ένα στοίχημα για το κατά πόσο οι αναγνώστες θα αφουγκραστούν τους ήχους του βιβλίου και τα τριξίματα του χαρτιού, θα ανακαλύψουν το ξεδίπλωμα ενός μυστικού φόντου και τη σύνθεση των λεπτομερειών· γιατί σε όλα αυτά ξαναβρίσκουμε τις λεπτές κινήσεις εκείνων που, στο δάσος, πρέπει να παραμερίσουν τα κλαδιά και να αποφύγουν τους θάμνους, τις τρύπες ή τις πέτρες, προκειμένου να διαβούν το μονοπάτι τους.
Item type: Book List(s) this item appears in: Βιβλία για παιδιά και εφήβους που Ξεχωρίσαμε - Τα Αγαπήσαμε | Καραμπουρνάκι-Παιδικά-Εφηβικά 2023 | ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δαήδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Λογοτεχνία-Fiction Ξ SAL (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000115253
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ SAL (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109542
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι Λογοτεχνία-Fiction Ξ SAL (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 0000128380
Total holds: 0

Κείμενο σε δύο στήλες

Το βιβλίο αφηγείται τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός νεαρού ελαφιού και τις δοκιμασίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Μια ιστορία μύησης και ύμνου στη φύση, που μας προσκαλεί να νιώσουμε τη μαγεία, την ομορφιά και τους κινδύνους της άγριας ζωής.
Μια πολυτελής έκδοση που αποτελεί ακόμη ένα στοίχημα για το κατά πόσο οι αναγνώστες θα αφουγκραστούν τους ήχους του βιβλίου και τα τριξίματα του χαρτιού, θα ανακαλύψουν το ξεδίπλωμα ενός μυστικού φόντου και τη σύνθεση των λεπτομερειών· γιατί σε όλα αυτά ξαναβρίσκουμε τις λεπτές κινήσεις εκείνων που, στο δάσος, πρέπει να παραμερίσουν τα κλαδιά και να αποφύγουν τους θάμνους, τις τρύπες ή τις πέτρες, προκειμένου να διαβούν το μονοπάτι τους.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image