Local cover image
Local cover image

Νέμο, το νησί στον βυθό της θάλασσας / Νταβίντε Μοροζινότο ; μετάφραση Ελένη Τουλούπη

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Ιταλική Series: Νέμο ; 3 | Παιδική λογοτεχνίαPublication details: Αθήνα : Μίνωας, 2021.Description: 255, [1] σ. ; 21 εκISBN:
  • 9786180217520
Other title:
  • Ο πέτρινος γίγαντας
Uniform titles:
  • Nemo : l'isola in fondo al mare Ελληνικά
Subject(s): Summary: Bενετία, 1830. Σύμφωνα με το μυστηριώδες γράμμα που καταφέρνουν να αποκωδικοποιήσουν στην Πράγα, ο θησαυρός που ψάχνουν ο Νέμο, η Άσλιν και ο Ντανιέλ, για να σώσουν το βασίλειο του Μπούντελκαντ, βρίσκεται στη Βενετία. Οπλισμένοι με θάρρος, επιμονή και την ανεξάντλητη εφευρετικότητα του Νέμο, οι τρεις φίλοι κατορθώνουν να φτάσουν στη μαγική Πόλη του Νερού. Ωστόσο, για την ολοκλήρωση της αποστολής τους και την πολυπόθητη γαλήνη θα έρθουν αντιμέτωποι με μια περιπέτεια πολύ μεγαλύτερη από τους ίδιους! Μέσα σε έναν λαβύρινθο από νησάκια, γέφυρες και κανάλια θα χρειαστεί να ξεπεράσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη ζωή αλλά και το βασίλειο του μελλοντικού καπετάνιου του Ναυτίλου.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ | ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ | ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δαήδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Περιπέτεια Ξ MOR (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000101940
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Περιπέτεια Ξ MOR β.3 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 00000121378
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Περιπέτεια Ξ MOR β.3 (Browse shelf(Opens below)) 1/ Available 00000121288
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Περιπέτεια Ξ MOR β.3 (Browse shelf(Opens below)) 1 Χαμένο Checked out 03/05/2022 00000109548
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι Περιπέτεια Ξ MOR (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000117166
Total holds: 0

Bενετία, 1830.
Σύμφωνα με το μυστηριώδες γράμμα που καταφέρνουν να αποκωδικοποιήσουν στην Πράγα, ο θησαυρός που ψάχνουν ο Νέμο, η Άσλιν και ο Ντανιέλ, για να σώσουν το βασίλειο του Μπούντελκαντ, βρίσκεται στη Βενετία. Οπλισμένοι με θάρρος, επιμονή και την ανεξάντλητη εφευρετικότητα του Νέμο, οι τρεις φίλοι κατορθώνουν να φτάσουν στη μαγική Πόλη του Νερού. Ωστόσο, για την ολοκλήρωση της αποστολής τους και την πολυπόθητη γαλήνη θα έρθουν αντιμέτωποι με μια περιπέτεια πολύ μεγαλύτερη από τους ίδιους! Μέσα σε έναν λαβύρινθο από νησάκια, γέφυρες και κανάλια θα χρειαστεί να ξεπεράσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη ζωή αλλά και το βασίλειο του μελλοντικού καπετάνιου του Ναυτίλου.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image