Local cover image
Local cover image

Σχίζοντας τους αιθέρες : ένα μυστήριο της Φράινι Φίσερ / Kerry Greenwood ; μετάφραση Οδυσσέας Πάππας

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθηνά : Κουκουβάγια, 2019.Description: 229 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9786188412422
Uniform titles:
  • Flying too high Ελληνικά
Subject(s): Summary: Κίνδυνος, έξαψη, έρωτας - ιδού το τρίπτυχο που ορίζει τη ζωή της λαμπερής Φράινι Φίσερ, από το οποίο δεν παρεκκλίνει ποτέ. Μπορεί για τους περισσότερους ανθρώπους να είναι αδιανόητο να σκαρφαλώσουν στα φτερά ενός αεροπλάνου εν πτήσει, όχι όμως για την Φράινι Φίσερ, την απολαυστική σαν σοκολάτα και αιχμηρή σαν ξυράφι αγαπημένη μας ντετέκτιβ. Σ' αυτήν την δεύτερη περιπέτεια της ερασιτεχνικής της καριέρας, η Φράινι πετάει ακόμα πιο ψηλά, καταφέρνοντας να χειριστεί με μοναδικό στυλ και αριστοτεχνική άνεση έναν φόνο, μια απαγωγή και ως συνήθως μια εντυπωσιακή ποικιλία από γοητευτικούς νεαρούς άνδρες - κι όλα αυτά πριν φτάσει η ώρα να προγευματίσει στο πολυτελές Ξενοδοχείο Κουίνσκλιφ. Είτε οδηγεί αεροπλάνο, είτε απαλλάσσει έναν φίλο από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, είτε σώζει ένα παιδί από τα χέρια των απαγωγέων του, η Φράινι κάνει τα πάντα με την ίδια ζωηράδα και κομψότητα με την οποία οδηγεί την κόκκινη Ισπανο-σουίζα της.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Αστυνομική Λογοτεχνία Ξ GRE (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114755
Total holds: 0

Κίνδυνος, έξαψη, έρωτας - ιδού το τρίπτυχο που ορίζει τη ζωή της λαμπερής Φράινι Φίσερ, από το οποίο δεν παρεκκλίνει ποτέ.

Μπορεί για τους περισσότερους ανθρώπους να είναι αδιανόητο να σκαρφαλώσουν στα φτερά ενός αεροπλάνου εν πτήσει, όχι όμως για την Φράινι Φίσερ, την απολαυστική σαν σοκολάτα και αιχμηρή σαν ξυράφι αγαπημένη μας ντετέκτιβ. Σ' αυτήν την δεύτερη περιπέτεια της ερασιτεχνικής της καριέρας, η Φράινι πετάει ακόμα πιο ψηλά, καταφέρνοντας να χειριστεί με μοναδικό στυλ και αριστοτεχνική άνεση έναν φόνο, μια απαγωγή και ως συνήθως μια εντυπωσιακή ποικιλία από γοητευτικούς νεαρούς άνδρες - κι όλα αυτά πριν φτάσει η ώρα να προγευματίσει στο πολυτελές Ξενοδοχείο Κουίνσκλιφ. Είτε οδηγεί αεροπλάνο, είτε απαλλάσσει έναν φίλο από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, είτε σώζει ένα παιδί από τα χέρια των απαγωγέων του, η Φράινι κάνει τα πάντα με την ίδια ζωηράδα και κομψότητα με την οποία οδηγεί την κόκκινη Ισπανο-σουίζα της.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image