Local cover image
Local cover image

Μυστική αποστολή : το νερό της λησμονιάς / Μαρία Δασκαλάκη

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Μυστική αποστολήPublication details: Αθήνα : Μίνωας, 2021.Description: 177 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9786180217810
Subject(s): Summary: Η Δανάη φτάνει στην εφηβεία κοιτάζοντας τον ποταμό Γάγγη από τις όχθες του. Την Ινδία γνωρίζουν για χώρα τους και αυτή και ο αδερφός της. Όμως τώρα οι γονείς τους αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Η Δανάη πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω της, για να βρεθεί στην Άνδρο, το νησί καταγωγής της μητέρας της. Η αλλαγή είναι μεγάλη και η προσαρμογή δύσκολη. Μα όλα αλλάζουν όταν η Δανάη μαθαίνει για τα νερά της Άρνης, τις πηγές που σε βοηθάνε να ξεχάσεις. Εκεί, στην Άρνη, ζει η προγιαγιά Ανατολή, που ανακαλύπτει πως έχει ένα μενταγιόν ίδιο με το δικό της! Τίνος είναι η φωτογραφία που η Δανάη βρίσκει κρυμμένη μέσα στο παμπάλαιο μενταγιόν; Τι σχέση έχει ο ξένος αυτός άντρας με την οικογένειά της; Θα βρει τις απαντήσεις; Θα καταφέρει να εξιχνιάσει αυτή τη Μυστική Αποστολή;
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Περιπέτεια Μ ΔΑΣ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116316
Total holds: 0

Η Δανάη φτάνει στην εφηβεία κοιτάζοντας τον ποταμό Γάγγη από τις όχθες του. Την Ινδία γνωρίζουν για χώρα τους και αυτή και ο αδερφός της. Όμως τώρα οι γονείς τους αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Η Δανάη πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω της, για να βρεθεί στην Άνδρο, το νησί καταγωγής της μητέρας της.
Η αλλαγή είναι μεγάλη και η προσαρμογή δύσκολη. Μα όλα αλλάζουν όταν η Δανάη μαθαίνει για τα νερά της Άρνης, τις πηγές που σε βοηθάνε να ξεχάσεις. Εκεί, στην Άρνη, ζει η προγιαγιά Ανατολή, που ανακαλύπτει πως έχει ένα μενταγιόν ίδιο με το δικό της!
Τίνος είναι η φωτογραφία που η Δανάη βρίσκει κρυμμένη μέσα στο παμπάλαιο μενταγιόν; Τι σχέση έχει ο ξένος αυτός άντρας με την οικογένειά της; Θα βρει τις απαντήσεις; Θα καταφέρει να εξιχνιάσει αυτή τη Μυστική Αποστολή;

Για παιδιά από 9 ετών.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image