Local cover image
Local cover image

Ο Δρυΐδης των Σανάρα / Terry Brooks ; μετάφραση Φωκίων Χαροκόπος

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Anubis, 2004.Description: 435 σ. ; 23 εκISBN:
  • 9789603064503
Uniform titles:
  • The Druid of Shannara Ελληνικά
Subject(s): Summary: Οι απόγονοι των Σανάρα έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας τρεις αποστολές. Ο Παρ έχει ολοκληρώσει τη δική του - έχει ανακτήσει το Σπαθί των Σανάρα. Ο αρχηγός των Εξεταστών της Ομοσπονδίας, όμως, του έχει δημιουργήσει μια φρικτή υποψία: ότι και ο ίδιος είναι ένα Σάντοεν, μέρος του κακού που ο Παρ προσπαθεί να καταστρέψει. Η Ρεν βρίσκεται στις Δυτικές Περιοχές, όπου προσπαθεί να μάθει τι απέγιναν τα ξωτικά. Την ίδια στιγμή, στις Βόρειες Περιοχές, ο Γουόκερ Μπο προσπαθεί να επανιδρύσει το Τάγμα των Δρυΐδων. Στο σκοπό του θα τον βοηθήσει η Μαύρη Πέτρα, το φυλαχτό που έχει στα χέρια του ο μοχθηρός Πέτρινος Βασιλιάς. Κυκλωμένος από όλων των ειδών τους εχθρούς αλλά και από τις ίδιες του τις αμφιβολίες, ο Γουόκερ ξεκινά το δεύτερο μέρος του ταξιδιού που θα τον οδηγήσει στην επιτυχία – ή στην τελική καταστροφή. Το δεύτερο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς "Η κληρονομιά των Σανάρα", συνέχεια της εξαιρετικής τριλογίας Σανάρα, που έχει αναδειχθεί σε μια από τις δημοφιλέστερες ιστορίες φαντασίας όλων των εποχών.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Φανταστική Λογοτεχνία Ξ BRO (β.2) (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 27/03/2024 00000114948
Total holds: 0

Αποτελεί το δεύτερο μέρος της τετραλογίας με τίτλο "Η κληρονομιά των Σανάρα".

Οι απόγονοι των Σανάρα έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας τρεις αποστολές. Ο Παρ έχει ολοκληρώσει τη δική του - έχει ανακτήσει το Σπαθί των Σανάρα. Ο αρχηγός των Εξεταστών της Ομοσπονδίας, όμως, του έχει δημιουργήσει μια φρικτή υποψία: ότι και ο ίδιος είναι ένα Σάντοεν, μέρος του κακού που ο Παρ προσπαθεί να καταστρέψει.
Η Ρεν βρίσκεται στις Δυτικές Περιοχές, όπου προσπαθεί να μάθει τι απέγιναν τα ξωτικά.
Την ίδια στιγμή, στις Βόρειες Περιοχές, ο Γουόκερ Μπο προσπαθεί να επανιδρύσει το Τάγμα των Δρυΐδων. Στο σκοπό του θα τον βοηθήσει η Μαύρη Πέτρα, το φυλαχτό που έχει στα χέρια του ο μοχθηρός Πέτρινος Βασιλιάς. Κυκλωμένος από όλων των ειδών τους εχθρούς αλλά και από τις ίδιες του τις αμφιβολίες, ο Γουόκερ ξεκινά το δεύτερο μέρος του ταξιδιού που θα τον οδηγήσει στην επιτυχία – ή στην τελική καταστροφή.
Το δεύτερο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς "Η κληρονομιά των Σανάρα", συνέχεια της εξαιρετικής τριλογίας Σανάρα, που έχει αναδειχθεί σε μια από τις δημοφιλέστερες ιστορίες φαντασίας όλων των εποχών.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image