Local cover image
Local cover image

Παραμύθια στο χιόνι

Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Ήρθαν τα ΧριστούγενναPublication details: Θεσσαλονίκη : Τζιαμπίρης Πυραμίδα, [2020;].Description: 1 τ. [χωρίς σελιδαρίθμηση] : έγχρ. εικ. ; 23 x 25 εκISBN:
  • 9789605931919
Subject(s): Summary: Οι ιστορίες αρέσουν πολύ στα παιδιά, ιδιαίτερα αυτές που είναι συναρπαστικές και περιπετειώδεις. Γι' αυτό, θα λατρέψουν τις ιστορίες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Τα βιβλία αυτής της υπέροχης σειράς προσφέρουν στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες ανάγνωσης. Στις σελίδες τους, μέσα από την εξαιρετική εικονογράφηση, ξεδιπλώνονται παραμύθια για πριγκίπισσες και βασιλόπουλα, διηγήσεις για μικρά αγόρια και κορίτσια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες που διαβάζονται όλον τον χρόνο. Επίσης, περιλαμβάνονται εξαιρετικές δραστηριότητες, που θα συντροφεύσουν και θα διασκεδάσουν τα παιδιά, και αποτελούν ένα ξεχωριστό δώρο για τους μικρούς αναγνώστες.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες Π ΠΑΡ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116385
Total holds: 0

Οι ιστορίες αρέσουν πολύ στα παιδιά, ιδιαίτερα αυτές που είναι συναρπαστικές και περιπετειώδεις. Γι' αυτό, θα λατρέψουν τις ιστορίες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Τα βιβλία αυτής της υπέροχης σειράς προσφέρουν στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες ανάγνωσης. Στις σελίδες τους, μέσα από την εξαιρετική εικονογράφηση, ξεδιπλώνονται παραμύθια για πριγκίπισσες και βασιλόπουλα, διηγήσεις για μικρά αγόρια και κορίτσια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες που διαβάζονται όλον τον χρόνο. Επίσης, περιλαμβάνονται εξαιρετικές δραστηριότητες, που θα συντροφεύσουν και θα διασκεδάσουν τα παιδιά, και αποτελούν ένα ξεχωριστό δώρο για τους μικρούς αναγνώστες.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image