Local cover image
Local cover image

Παράξενα και όμως αληθινά : 300 απίστευτες αλήθειες / μετάφραση έκδοσης Βάλια Ευσταθίου [και] Ελίνα Σινοπούλου

Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: National Geographic KidsPublication details: Αθήνα : 4π, c2010.Description: 206, [1] σ. : έγχρ. φωτ. ; 16 x 16 εκISBN:
  • 9789604880942
Subject(s): DDC classification:
  • 031.02 21η έκδ.
Summary: Οι δημιουργοί του NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS σας παρουσιάζουν το νέο συναρπαστικό βιβλίο της πετυχημένης σειράς! 300 νέες θεότρελες αλήθειες που θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε. Ακόμα πιο παράξενα και περίεργα στοιχεία για ζώα, για το διάστημα, για εντυπωσιακά κατορθώματα, τρόφιμα, κατοικίδια, παιχνίδια, για τη γεωγραφία, το χρήμα, τον καιρό και πολλά άλλα! Κάθε σελίδα περιέχει πληροφορίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Αυτό το βιβλίο δεν θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Κύρια Συλλογή-Non Fiction 031.02 ΠΑΡ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116420
Total holds: 0

Άνω του τίτλου: National Geographic Kids.

Οι δημιουργοί του NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS σας παρουσιάζουν το νέο συναρπαστικό βιβλίο της πετυχημένης σειράς!
300 νέες θεότρελες αλήθειες που θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε. Ακόμα πιο παράξενα και περίεργα στοιχεία για ζώα, για το διάστημα, για εντυπωσιακά κατορθώματα, τρόφιμα, κατοικίδια, παιχνίδια, για τη γεωγραφία, το χρήμα, τον καιρό και πολλά άλλα! Κάθε σελίδα περιέχει πληροφορίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Αυτό το βιβλίο δεν θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image