Local cover image
Local cover image

Μελάνια Τραμπ : στα άδυτα της επιρροής της πρώτης κυρίας / Mary Jordan

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Πεδίο, c2020.Description: 332 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789606352560
Uniform titles:
  • The art of her deal : The untold story of Melania Trump Ελληνικά
Subject(s): Summary: Την αποκαλυπτική βιογραφία «Μελάνια Τραμπ – Στα άδυτα της επιρροής της Πρώτης Κυρίας» της βραβευμένης με Pulitzer Mary Jordan Για ορισμένους είναι απλώς η πιο σέξι Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ όλων των εποχών, για άλλους ένα άλυτο μυστήριο. Η μόνη εκ των έσω βιογραφία της, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια γύρω από μια αινιγματική και πανίσχυρη γυναίκα. Σε πλήρη αντίθεση με τον πληθωρικό και υπερβολικά εξωστρεφή σύζυγό της, η Μελάνια Τραμπ είναι η προσωποποίηση της αξιοπρέπειας και της σοβαρότητας. Ωστόσο, ο ρόλος της δεν είναι διακοσμητικός, δεν εξαντλείται στο να είναι μια πανέμορφη θηλυκή παρουσία δίπλα στον εκκεντρικό Πλανητάρχη. Η Mary Jordan, η συγγραφέας της πιο αποκαλυπτικής βιογραφίας που έχει γραφτεί ποτέ για τη Μελάνια, είναι δημοσιογράφος βραβευμένη με Pulitzer. Στο βιβλίο της αποτυπώνει μια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ η οποία στην πραγματικότητα έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή στον Λευκό Οίκο απ’ ό,τι φαντάζεται η πλειονότητα του κόσμου. Η Jordan αναλύει λεπτομερώς πώς η Μελάνια έχτισε μια δημόσια εικόνα, εξεπίτηδες, εντελώς διαφορετική από τον αληθινό της χαρακτήρα. Μοιάζει απόμακρη, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια της Ουάσινγκτον. Κι όμως, δεν ανήκει μόνο τυπικά στο στενό κύκλο του Προέδρου Τραμπ, αλλά η Μελάνια είναι αυτή που τον επηρεάζει δραστικά για ορισμένες κρίσιμες αποφάσεις. Με μαρτυρίες συνεργατών που γνωρίζουν πολλά και μιλούν δημόσια για πρώτη φορά, καθώς και με στοιχεία τα οποία ποτέ πριν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, το βιβλίο της Mary Jordan, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του βίου της σημερινής Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Με έμφαση στο πώς διαχειρίστηκε τη φυσική γοητεία και τα σωματικά της θέλγητρα, χωρίς ποτέ να αλλάξει τον χαρακτήρα και τις ηθικές της αρχές. (από άλλη πηγή).
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Βιογραφίες Β TRU (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000114788
Total holds: 0

Ειδική έκδοση για την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"

Την αποκαλυπτική βιογραφία «Μελάνια Τραμπ – Στα άδυτα της επιρροής της Πρώτης Κυρίας» της βραβευμένης με Pulitzer Mary Jordan
Για ορισμένους είναι απλώς η πιο σέξι Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ όλων των εποχών, για άλλους ένα άλυτο μυστήριο. Η μόνη εκ των έσω βιογραφία της, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια γύρω από μια αινιγματική και πανίσχυρη γυναίκα.

Σε πλήρη αντίθεση με τον πληθωρικό και υπερβολικά εξωστρεφή σύζυγό της, η Μελάνια Τραμπ είναι η προσωποποίηση της αξιοπρέπειας και της σοβαρότητας. Ωστόσο, ο ρόλος της δεν είναι διακοσμητικός, δεν εξαντλείται στο να είναι μια πανέμορφη θηλυκή παρουσία δίπλα στον εκκεντρικό Πλανητάρχη. Η Mary Jordan, η συγγραφέας της πιο αποκαλυπτικής βιογραφίας που έχει γραφτεί ποτέ για τη Μελάνια, είναι δημοσιογράφος βραβευμένη με Pulitzer. Στο βιβλίο της αποτυπώνει μια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ η οποία στην πραγματικότητα έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή στον Λευκό Οίκο απ’ ό,τι φαντάζεται η πλειονότητα του κόσμου. Η Jordan αναλύει λεπτομερώς πώς η Μελάνια έχτισε μια δημόσια εικόνα, εξεπίτηδες, εντελώς διαφορετική από τον αληθινό της χαρακτήρα. Μοιάζει απόμακρη, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια της Ουάσινγκτον. Κι όμως, δεν ανήκει μόνο τυπικά στο στενό κύκλο του Προέδρου Τραμπ, αλλά η Μελάνια είναι αυτή που τον επηρεάζει δραστικά για ορισμένες κρίσιμες αποφάσεις. Με μαρτυρίες συνεργατών που γνωρίζουν πολλά και μιλούν δημόσια για πρώτη φορά, καθώς και με στοιχεία τα οποία ποτέ πριν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, το βιβλίο της Mary Jordan, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του βίου της σημερινής Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Με έμφαση στο πώς διαχειρίστηκε τη φυσική γοητεία και τα σωματικά της θέλγητρα, χωρίς ποτέ να αλλάξει τον χαρακτήρα και τις ηθικές της αρχές. (από άλλη πηγή).

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image