Αυτός που έμεινε πίσω...1922 Η αληθινή ιστορία του Φώτη Γαλάκη Θεόδωρος Τριανταφύλλου

Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Publication details: Αθήναι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΗΣΟΣ 2019Description: 437ISBN:
  • 9789607056696
Summary: Έτσι, μετά από κάποιες δεκαετίες και μετά το θάνατο του θείου Φώτη, βρέθηκαν κάποια σκόρπια χειρόγραφά του. Ήταν τόσο συγκλονιστικό το περιεχόμενο, που το θεώρησα υποχρέωσή μου πλέον να συμμαζέψω αφηγήσεις, προφορικές και γραπτές, ώστε να καταγράψω τη πορεία της οικογένειας των γονέων μου, μαζί με αναφορές των επίσημα καταγεγραμμένων ιστορικών γεγονότων, αυτής της περιόδου. Θα ήθελα να βεβαιώσω τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες, ότι όλα όσα αναφέρω, βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, υπαρκτά πρόσωπα και πολλά απ' αυτά (αν και δε ζουν) είναι γνωστά στο πανελλήνιο.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Βιβλιοθήκη Ιστορικού Αρχείου Προσφυγικού Ελληνισμού 1 Not For Loan 00000113232
Total holds: 0

Έτσι, μετά από κάποιες δεκαετίες και μετά το θάνατο του θείου Φώτη, βρέθηκαν κάποια σκόρπια χειρόγραφά του. Ήταν τόσο συγκλονιστικό το περιεχόμενο, που το θεώρησα υποχρέωσή μου πλέον να συμμαζέψω αφηγήσεις, προφορικές και γραπτές, ώστε να καταγράψω τη πορεία της οικογένειας των γονέων μου, μαζί με αναφορές των επίσημα καταγεγραμμένων ιστορικών γεγονότων, αυτής της περιόδου.
Θα ήθελα να βεβαιώσω τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες, ότι όλα όσα αναφέρω, βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, υπαρκτά πρόσωπα και πολλά απ' αυτά (αν και δε ζουν) είναι γνωστά στο πανελλήνιο.

There are no comments on this title.

to post a comment.