Local cover image
Local cover image

Μυστικός κώδικας : 13 + 4 : ένα συναρπαστικό παιχνίδι αριθμητικής!

Material type: KitKitPublication details: Germany : Haba, [χ.χ.].Description: 1 ταμπλό, 4 ξύλινες φιγούρες, 15 κάρτες με αριθμούς, 6 ζάρια, οδηγίες : έγχρ. εικ. ; σε κουτί 22 x 22 x 5 εκSubject(s): Summary: Απόψε είναι η νύχτα που ξεκινάει η μυστική αποστολή "Άμουν Ρα". Η ομάδα αποτελείται από τέσσερις πολυμήχανους μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι χάρη στους ακριβείς υπολογισμούς τους, κατάφεραν να σπάσουν τους κωδικούς ασφαλείας και να εισέλθουν στο μουσείο, όπου φυλάσσεται η πολύ σπάνια μάσκα, του αρχαίου Αιγύπτιου βασιλιά "Άμουν Ρα". Είτε με πρόσθεση, είτα με αφαίρεση, πολλαπλασιασμό ή διαίρεση, οι αριθμοί στο ζάρι πρέπει να συνδυαστούν έτσι ώστε να συμπίπτουν με τους αριθμούς των κωδικών. Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα σπάσει όλους τους κωδικούς και θα προσπεράσει όλα τα λέιζερ ασφαλείας; Ένα συναρπαστικό παιχνίδι αριθμητικής!
Item type: Μεικτό Υλικό (Mixed Materials)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Επιτραπέζια παιχνίδια 52 Game (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 25/04/2024 00000116471
Total holds: 0

Τίτλος από την επιφάνεια του επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Παίκτες: 2 - 4.

Διάρκεια: 15΄

Απόψε είναι η νύχτα που ξεκινάει η μυστική αποστολή "Άμουν Ρα". Η ομάδα αποτελείται από τέσσερις πολυμήχανους μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι χάρη στους ακριβείς υπολογισμούς τους, κατάφεραν να σπάσουν τους κωδικούς ασφαλείας και να εισέλθουν στο μουσείο, όπου φυλάσσεται η πολύ σπάνια μάσκα, του αρχαίου Αιγύπτιου βασιλιά "Άμουν Ρα". Είτε με πρόσθεση, είτα με αφαίρεση, πολλαπλασιασμό ή διαίρεση, οι αριθμοί στο ζάρι πρέπει να συνδυαστούν έτσι ώστε να συμπίπτουν με τους αριθμούς των κωδικών. Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα σπάσει όλους τους κωδικούς και θα προσπεράσει όλα τα λέιζερ ασφαλείας; Ένα συναρπαστικό παιχνίδι αριθμητικής!

Για παιδιά από 8 ετών.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image