Local cover image
Local cover image

Ανάμεσα στους πεθαμένους : το βιβλίο του χαλασμού / Άγγελος Δρόσος ; επίλογος Καίτη Δρόσου.

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Publication details: Αθήνα : Ύψιλον / Βιβλία, 2005.Edition: 2η έκδDescription: 77 σ. ; 20 εκISBN:
  • 9601701729
Subject(s): Summary: Καρπός της προσωπικής μαρτυρίας του συγγραφέα από τη Μεγάλη Φυγή της Σμύρνης είναι το παρόν κείμενο. Όλα τα πρόσωπα είναι αληθινά· πρόκειται για τον συγγραφέα και την οικογένειά του. Έτσι λοιπόν το προκείμενο βιβλίο, που από το 1933 επανεκδίδεται σήμερα, αξίζει να διαβαστεί ως ντοκουμέντο καταστάσεων που δεν ακυρώνονται και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς πειστικά και δραματικά, πετυχαίνουν να αποδώσουν τις ανθρώπινες ανοχές και αντοχές.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Βιβλιοθήκη Ιστορικού Αρχείου Προσφυγικού Ελληνισμού Κύρια Συλλογή-Non Fiction 880 ΔΡΟ (Browse shelf(Opens below)) 1 Not For Loan 00000100294
Total holds: 0

Καρπός της προσωπικής μαρτυρίας του συγγραφέα από τη Μεγάλη Φυγή της Σμύρνης είναι το παρόν κείμενο. Όλα τα πρόσωπα είναι αληθινά· πρόκειται για τον συγγραφέα και την οικογένειά του. Έτσι λοιπόν το προκείμενο βιβλίο, που από το 1933 επανεκδίδεται σήμερα, αξίζει να διαβαστεί ως ντοκουμέντο καταστάσεων που δεν ακυρώνονται και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς πειστικά και δραματικά, πετυχαίνουν να αποδώσουν τις ανθρώπινες ανοχές και αντοχές.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image