Local cover image
Local cover image

0-20 : μάθε να μετράς στα ελληνικά και στα αγγλικά!

Material type: KitKitSeries: Τα νησάκια της γνώσηςPublication details: Αθήνα : Δεσύλλας, c2017.Description: 42 μεγάλα κομμάτια puzzle διπλής όψης, 1 εκπαιδευτικό σπίνερ : έγχρ. εικ. ; σε κουτί 25 x 25 x 5 εκOther title:
  • Μηδέν έως είκοσι : μάθε να μετράς στα ελληνικά και στα αγγλικά!
Subject(s): Summary: 0, 1, 2, 3... Μάθε να μετράς από το 0 μέχρι το 20! Ποιος είναι πιο μικρός, ποιος είναι μεγαλύτερος; Ας τους συγκρίνουμε! Με το εκπαιδευτικό σπίνερ τα παιδιά θα μάθουν τους αριθμούς παίζοντας! Τα Νησάκια Της Γνώσης είναι μια μοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, με την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεματικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με Έλληνες παιδαγωγούς, σύμφωνα με το αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας. Ο Παιδαγωγικός Οδηγός που περιέχεται σε κάθε παιχνίδι, είναι αποτέλεσμα χρόνιας επιστημονικής και παιδαγωγικής έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας. Περιλαμβάνει δράσεις βασισμένες στις πιο σύγχρονες θεωρίες μάθησης, τις οποίες ακολουθώντας οι γονείς βήμα-βήμα μεγιστοποιούν το παιδαγωγικό όφελος του παιχνιδιού για το παιδί. Ο Παιδαγωγικός Οδηγός περιέχει επίσης δράσεις που βοηθούν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Item type: Μεικτό Υλικό (Mixed Materials) List(s) this item appears in: ΔΑΝΙΗΛΙΔΕΙΟΣ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Επιτραπέζια παιχνίδια 62 Game (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116490
Total holds: 0

Τίτλος από την επιφάνεια του επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Κείμενο στα Ελληνικά και Αγγλικά.

0, 1, 2, 3... Μάθε να μετράς από το 0 μέχρι το 20! Ποιος είναι πιο μικρός, ποιος είναι μεγαλύτερος; Ας τους συγκρίνουμε! Με το εκπαιδευτικό σπίνερ τα παιδιά θα μάθουν τους αριθμούς παίζοντας!

Τα Νησάκια Της Γνώσης είναι μια μοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, με την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεματικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με Έλληνες παιδαγωγούς, σύμφωνα με το αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.

Ο Παιδαγωγικός Οδηγός που περιέχεται σε κάθε παιχνίδι, είναι αποτέλεσμα χρόνιας επιστημονικής και παιδαγωγικής έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας. Περιλαμβάνει δράσεις βασισμένες στις πιο σύγχρονες θεωρίες μάθησης, τις οποίες ακολουθώντας οι γονείς βήμα-βήμα μεγιστοποιούν το παιδαγωγικό όφελος του παιχνιδιού για το παιδί. Ο Παιδαγωγικός Οδηγός περιέχει επίσης δράσεις που βοηθούν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Για παιδιά από 3 ετών.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image