Local cover image
Local cover image

Το βασίλειό μου για ένα μωρό / Sinead Moriarty ; μετάφραση Σοφία Ανδρεοπούλου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Διόπτρα, c2005.Description: 285 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789603642800
Uniform titles:
  • The baby trail Ελληνικά
Subject(s): Summary: "Όλα άρχισαν τόσο αθώα... Είχα σχεδιάσει τα πάντα: θα σταματούσα το χάπι τον Δεκέμβριο, θα έκανα σεξ, θα έμενα έγκυος τον Ιανουάριο, θα γεννούσα τον Νοέμβριο και, μέχρι τα Χριστούγεννα, θα είχα ξαναβρεί τη σιλουέτα μου και θα είχα βάλει το μωρό σε πρόγραμμα ώστε να μπορώ να τριγυρίζω στα διάφορα πάρτι, μοιάζοντας με τη Λιζ Χάρλεϋ μετά τη γέννα. Όχι ότι μπορώ να συγκριθώ με τη Λιζ ή την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς... Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο απλά". Ένα εξαιρετικά ευχάριστο και κωμικό μυθιστόρημα, με θέμα την προσπάθεια και την αγωνία της απόκτησης ενός παιδιού, από ένα νέο μοντέρνο ζευγάρι.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ MOR (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118203
Total holds: 0

"Όλα άρχισαν τόσο αθώα... Είχα σχεδιάσει τα πάντα: θα σταματούσα το χάπι τον Δεκέμβριο, θα έκανα σεξ, θα έμενα έγκυος τον Ιανουάριο, θα γεννούσα τον Νοέμβριο και, μέχρι τα Χριστούγεννα, θα είχα ξαναβρεί τη σιλουέτα μου και θα είχα βάλει το μωρό σε πρόγραμμα ώστε να μπορώ να τριγυρίζω στα διάφορα πάρτι, μοιάζοντας με τη Λιζ Χάρλεϋ μετά τη γέννα. Όχι ότι μπορώ να συγκριθώ με τη Λιζ ή την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς... Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο απλά".
Ένα εξαιρετικά ευχάριστο και κωμικό μυθιστόρημα, με θέμα την προσπάθεια και την αγωνία της απόκτησης ενός παιδιού, από ένα νέο μοντέρνο ζευγάρι.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image