Local cover image
Local cover image

Οι σειρήνες / Joseph Knox ; μετάφραση Πηνελόπη Τριαδά

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Κατερίνη : Μάτι, 2018.Description: 463 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9786185021962
Uniform titles:
  • Sirens Ελληνικά
Subject(s): Summary: Η Ίζαμπελ Ρόσιτερ το έσκασε... ξανά! Το να διεισδύσει κανείς στον εσωτερικό κύκλο του αινιγματικού εγκληματία Ζέιν Κάρβερ -μια σαγηνευτική φιγούρα που θυμίζει τον Γκάτσμπι- είναι από μόνο του επικίνδυνο. Το να το πετύχει, και ταυτόχρονα να σώσει τη νεαρή κοπέλα, κόρη ενός πολιτικού η οποία συνηθίζει να το σκάει από το σπίτι της, φαντάζει σχεδόν αδύνατο. Γι' αυτό και ο Έινταν Γουέιτς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι' αυτήν τη δουλειά. Ατιμασμένος, συναισθηματικά κατεστραμμένος και με τους ανωτέρους του να τον περιφρονούν, είναι αναλώσιμος. Ο Έινταν, όμως, είναι γεννημένος επιζήσαντας. Και καθώς ακολουθεί τα βήματα της Ίζαμπελ και εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στον σκοτεινό κόσμο του Ζέιν, ανακαλύπτει κάτι άλλο απ' αυτό που περίμενε. Ένα έξυπνο δεκαεπτάχρονο κορίτσι που φοβάται κάτι, και όσο διερευνά την ιστορία της, μα και την εξαφάνιση μιας ακόμα νεαρής γυναίκας, συνειδητοποιεί πως η Ίζαμπελ είχε λόγο που έφυγε. Σύντομα, ο Έινταν καταλήγει μπλεγμένος, εγκαταλειμμένος από τους ανθρώπους της υπηρεσίας του και νιώθοντας μια επικίνδυνη έλξη για τη λάθος γυναίκα. Και ο χρόνος του τελειώνει... Πώς μπορεί να σώσει το κορίτσι αν δεν μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του;
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Αστυνομική Λογοτεχνία Ξ KNO (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118211
Total holds: 0

Η Ίζαμπελ Ρόσιτερ το έσκασε... ξανά!
Το να διεισδύσει κανείς στον εσωτερικό κύκλο του αινιγματικού εγκληματία Ζέιν Κάρβερ -μια σαγηνευτική φιγούρα που θυμίζει τον Γκάτσμπι- είναι από μόνο του επικίνδυνο. Το να το πετύχει, και ταυτόχρονα να σώσει τη νεαρή κοπέλα, κόρη ενός πολιτικού η οποία συνηθίζει να το σκάει από το σπίτι της, φαντάζει σχεδόν αδύνατο.
Γι' αυτό και ο Έινταν Γουέιτς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι' αυτήν τη δουλειά. Ατιμασμένος, συναισθηματικά κατεστραμμένος και με τους ανωτέρους του να τον περιφρονούν, είναι αναλώσιμος. Ο Έινταν, όμως, είναι γεννημένος επιζήσαντας. Και καθώς ακολουθεί τα βήματα της Ίζαμπελ και εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στον σκοτεινό κόσμο του Ζέιν, ανακαλύπτει κάτι άλλο απ' αυτό που περίμενε. Ένα έξυπνο δεκαεπτάχρονο κορίτσι που φοβάται κάτι, και όσο διερευνά την ιστορία της, μα και την εξαφάνιση μιας ακόμα νεαρής γυναίκας, συνειδητοποιεί πως η Ίζαμπελ είχε λόγο που έφυγε.
Σύντομα, ο Έινταν καταλήγει μπλεγμένος, εγκαταλειμμένος από τους ανθρώπους της υπηρεσίας του και νιώθοντας μια επικίνδυνη έλξη για τη λάθος γυναίκα. Και ο χρόνος του τελειώνει...
Πώς μπορεί να σώσει το κορίτσι αν δεν μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του;

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image