Local cover image
Local cover image

Είμαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί / Ροσέττα Φόρνερ ; μετάφραση Θεοδώρα Δαρβίρη

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Ισπανική Publication details: Αθήνα : Ψυχογιός, 2018, 2016.Description: 127 σ. : εικ. ; 17 εκISBN:
  • 9786180116816
Uniform titles:
  • Soy lo mejor que me ha pasado Ελληνικά
Subject(s): DDC classification:
  • 158 20ή έκδ.
Summary: Υποτίθεται ότι πρέπει να αγαπάμε τον πλησίον μας όπως τον εαυτό μας. Ωστόσο, για να μπορέσουμε να αγαπήσουμε κάποιον άλλο, πρέπει πρώτα να καλλιεργήσουμε την αυτοεκτίμησή μας. Είναι σημαντικό να μάθουμε να είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς να εξαρτιόμαστε από κανέναν και από τίποτα, να απαλλαγούμε από φόβους και συμπλέγματα, να "φωνάξουμε" τις απόψεις και τις ιδέες μας, να αποδείξουμε τη μοναδικότητά μας. Με τρόπο ευχάριστο και πρωτότυπο, το παρόν βιβλίο μάς βοηθά να διαμορφώσουμε ένα πιο θετικό, πιο φωτεινό και πιο ευτυχισμένο Eγώ.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 158 FOR (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118131
Total holds: 0

Υποτίθεται ότι πρέπει να αγαπάμε τον πλησίον μας όπως τον εαυτό μας. Ωστόσο, για να μπορέσουμε να αγαπήσουμε κάποιον άλλο, πρέπει πρώτα να καλλιεργήσουμε την αυτοεκτίμησή μας. Είναι σημαντικό να μάθουμε να είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς να εξαρτιόμαστε από κανέναν και από τίποτα, να απαλλαγούμε από φόβους και συμπλέγματα, να "φωνάξουμε" τις απόψεις και τις ιδέες μας, να αποδείξουμε τη μοναδικότητά μας.

Με τρόπο ευχάριστο και πρωτότυπο, το παρόν βιβλίο μάς βοηθά να διαμορφώσουμε ένα πιο θετικό, πιο φωτεινό και πιο ευτυχισμένο Eγώ.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image