Local cover image
Local cover image

Το ταξίδι στη Γαλλία : μυθιστόρημα / Μπενουά Ντυτέρτρ ; μετάφραση Μαρίνα Μέντζου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Γαλλική Series: Ξένη λογοτεχνίαPublication details: Αθήνα : Εστία, 2003.Description: 241 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789600510690
Uniform titles:
  • Le voyage en France Ελληνικά
Subject(s): Summary: Ο Ντέιβιντ, νεαρός Νεοϋορκέζος παθιασμένος με τη γαλλική κουλτούρα, ξεκινάει για να ανακαλύψει από κοντά τη "χώρα των ζωγράφων και των ποιητών". Αποβιβάζεται στη Χάβρη, περιπλανιέται στις τουριστικές συνοικίες και στην εργατική γειτονιά Κλωντ Μονέ, γνωρίζει τα τηλεοπτικά πλατώ και τα εκδοτικά παρασκήνια, καταφεύγει κατόπιν σε ένα μοναστήρι ειδικευμένο στις νέες τεχνολογίες... Η πορεία του Ντέιβιντ διασταυρώνεται με την πορεία ενός Γάλλου σαραντάρη που, για καιρό, ονειρευόταν την Αμερική. Η μοιραία αυτή συνάντηση θα οδηγήσει τους ήρωες στην απομυθοποίηση και των δύο πολιτισμών. Ταξιδιωτική αφήγηση, αυτοβιογραφία και μυθοπλασία, υπερρεαλιστικά και κωμικά στοιχεία διαπλέκονται με μεγάλη μαεστρία και οδηγούνται στο τέλος σε ένα συναρπαστικό κρεσέντο.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ DUT (Browse shelf(Opens below)) 1 Χαμένο Checked out 29/06/2022 00000118232
Total holds: 0

Ο Ντέιβιντ, νεαρός Νεοϋορκέζος παθιασμένος με τη γαλλική κουλτούρα, ξεκινάει για να ανακαλύψει από κοντά τη "χώρα των ζωγράφων και των ποιητών". Αποβιβάζεται στη Χάβρη, περιπλανιέται στις τουριστικές συνοικίες και στην εργατική γειτονιά Κλωντ Μονέ, γνωρίζει τα τηλεοπτικά πλατώ και τα εκδοτικά παρασκήνια, καταφεύγει κατόπιν σε ένα μοναστήρι ειδικευμένο στις νέες τεχνολογίες...
Η πορεία του Ντέιβιντ διασταυρώνεται με την πορεία ενός Γάλλου σαραντάρη που, για καιρό, ονειρευόταν την Αμερική. Η μοιραία αυτή συνάντηση θα οδηγήσει τους ήρωες στην απομυθοποίηση και των δύο πολιτισμών.
Ταξιδιωτική αφήγηση, αυτοβιογραφία και μυθοπλασία, υπερρεαλιστικά και κωμικά στοιχεία διαπλέκονται με μεγάλη μαεστρία και οδηγούνται στο τέλος σε ένα συναρπαστικό κρεσέντο.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image