Local cover image
Local cover image

Με μία βολή / Lee Child ; μετάφραση Σαμάνθα Κωνσταντέα

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Series: Best sellerPublication details: Αθήνα : Bell, c2022, 2007.Description: 443 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789604509133
Uniform titles:
  • One Shot Ελληνικά
Subject(s): Summary: Ένας ελεύθερος σκοπευτής. Έξι σφαίρες. Πέντε νεκροί. Η μικρή πόλη της Ιντιάνα παγώνει από τον τρόμο. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες, η αστυνομία έχει στα χέρια της τον ένοχο. Η υπόθεση πάει για κλείσιμο. Με μια διαφορά. Ο άντρας που έχουν συλλάβει λέει μόνο, "Πιάσατε λάθος άνθρωπο". Και μετά, "Φέρτε μου τον Τζακ Ρίτσερ". Αλλά ο Τζακ Ρίτσερ είναι ήδη στο δρόμο για κει. Ο μοναχικός πρώην αστυνομικός του στρατού, που δε ριζώνει πουθενά, γνωρίζει από παλιά αυτό τον άντρα κι έχει πολλούς λόγους να θέλει να τον δει να καταδικάζεται. Όμως σ' αυτή την περίπτωση, ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν. Γιατί η άφιξη του Ρίτσερ στην πόλη πυροδοτεί μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις. Κι αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια εύκολη υπόθεση, μοιάζει τώρα να παίρνει ασύλληπτες, τρομακτικές διαστάσεις... Ο Τζακ Ρίτσερ έχει χαρακτηριστεί "ο ήρωας του σκεπτόμενου αναγνώστη". Εμπειροπόλεμος, τολμηρός, ευφυής και λιγόλογος, είναι ο πιο γοητευτικός "σκληρός" της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας και κάθε νέα του περιπέτεια εδραιώνει ακόμα πιο στέρεα το μύθο του.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Αστυνομική Λογοτεχνία Ξ CHI (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118638
Total holds: 0

Ειδική έκδοση για την Εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Ένας ελεύθερος σκοπευτής. Έξι σφαίρες. Πέντε νεκροί. Η μικρή πόλη της Ιντιάνα παγώνει από τον τρόμο. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες, η αστυνομία έχει στα χέρια της τον ένοχο. Η υπόθεση πάει για κλείσιμο. Με μια διαφορά. Ο άντρας που έχουν συλλάβει λέει μόνο, "Πιάσατε λάθος άνθρωπο". Και μετά, "Φέρτε μου τον Τζακ Ρίτσερ".

Αλλά ο Τζακ Ρίτσερ είναι ήδη στο δρόμο για κει. Ο μοναχικός πρώην αστυνομικός του στρατού, που δε ριζώνει πουθενά, γνωρίζει από παλιά αυτό τον άντρα κι έχει πολλούς λόγους να θέλει να τον δει να καταδικάζεται. Όμως σ' αυτή την περίπτωση, ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν. Γιατί η άφιξη του Ρίτσερ στην πόλη πυροδοτεί μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις. Κι αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια εύκολη υπόθεση, μοιάζει τώρα να παίρνει ασύλληπτες, τρομακτικές διαστάσεις...

Ο Τζακ Ρίτσερ έχει χαρακτηριστεί "ο ήρωας του σκεπτόμενου αναγνώστη". Εμπειροπόλεμος, τολμηρός, ευφυής και λιγόλογος, είναι ο πιο γοητευτικός "σκληρός" της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας και κάθε νέα του περιπέτεια εδραιώνει ακόμα πιο στέρεα το μύθο του.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image