Local cover image
Local cover image

Μην πας βαθιά! / του Αρκά

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Επικίνδυνα νερά ; 4Publication details: Αθήνα : Γράμματα, c2014.Description: 59, [2] σ. : έγχρ. σκίτσα ; 24 εκISBN:
  • 9789603295396
Subject(s): DDC classification:
  • 741.5  21η έκδ.
Summary: Μην πας βαθιά, γιατί εκεί ελλοχεύουν θανάσιμοι κίνδυνοι. Με πρώτο και χειρότερο τον πιο φρικτό και αιμοσταγή δολοφόνο της θάλασσας: τον Καρχαρία του Αρκά. Εκεί, στα βαθιά νερά, κρύβεται, καιροφυλακτώντας ύπουλα τα αθώα θύματά του. Όλα τα πλάσματα του βυθού, που έχουν την ατυχία να ζουν στην περιοχή του, δοκιμάζονται σκληρά. Ο φόβος τους κλονίζει τα νεύρα και η αγωνία τα τρελαίνει. Οι ψυχικές παθήσεις ενδημούν. "Τα δυο στο ένα είναι σχιζοφρενή" όπως λέει ο Κορνήλιος, ο μόνιμος ακόλουθος του Καρχαρία. Ο ίδιος ο Κορνήλιος όμως χαίρει άκρας ψυχικής υγείας, γιατί ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το τέρας. Όπλα του είναι η αδιατάρακτη ψυχραιμία, το παροιμιώδες φλέγμα και προπαντός το ευθύβολο, καυστικό και δηλητηριώδες χιούμορ. Αυτό το χιούμορ διατρέχει σαν θαλάσσιο ρεύμα το τέταρτο άλμπουμ της σειράς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΕΡΑ του Αρκά. Διαβάστε το και αγνοήστε τον τίτλο του. Αφεθείτε ελεύθερα να σας παρασύρει σε βαθιά γέλια, αλλά και σε βαθιές σκέψεις.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Κύρια Συλλογή-Non Fiction 741.5 ΑΡΚ (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 16/05/2024 00000116552
Total holds: 0

Μην πας βαθιά, γιατί εκεί ελλοχεύουν θανάσιμοι κίνδυνοι. Με πρώτο και χειρότερο τον πιο φρικτό και αιμοσταγή δολοφόνο της θάλασσας: τον Καρχαρία του Αρκά. Εκεί, στα βαθιά νερά, κρύβεται, καιροφυλακτώντας ύπουλα τα αθώα θύματά του.
Όλα τα πλάσματα του βυθού, που έχουν την ατυχία να ζουν στην περιοχή του, δοκιμάζονται σκληρά. Ο φόβος τους κλονίζει τα νεύρα και η αγωνία τα τρελαίνει. Οι ψυχικές παθήσεις ενδημούν. "Τα δυο στο ένα είναι σχιζοφρενή" όπως λέει ο Κορνήλιος, ο μόνιμος ακόλουθος του Καρχαρία. Ο ίδιος ο Κορνήλιος όμως χαίρει άκρας ψυχικής υγείας, γιατί ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το τέρας. Όπλα του είναι η αδιατάρακτη ψυχραιμία, το παροιμιώδες φλέγμα και προπαντός το ευθύβολο, καυστικό και δηλητηριώδες χιούμορ.
Αυτό το χιούμορ διατρέχει σαν θαλάσσιο ρεύμα το τέταρτο άλμπουμ της σειράς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΕΡΑ του Αρκά. Διαβάστε το και αγνοήστε τον τίτλο του. Αφεθείτε ελεύθερα να σας παρασύρει σε βαθιά γέλια, αλλά και σε βαθιές σκέψεις.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image