Local cover image
Local cover image

Ο Φάρος με τα χίλια μυστικά / Μαριλένα Καββαδά ; εικονογράφηση Αιμιλία Κονταίου ; μουσική Σταύρος Παπασταύρου ; τραγούδι Αφροδίτη Μάνου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: ΞεκλιδώνωPublication details: Θεσσαλονίκη : Βιβλιοδιάπλους, 2016.Description: 29 σ. : έγχρ. εικ. ; 30 εκ. + 1 cdISBN:
  • 9789606873539
Subject(s): Summary: Ένας φιλόξενος φάρος, μια μάγισσα με κόκκινο βρακί και μια σκούπα μαγική, ένα άλογο με φτερά κι ένας ιππότης που ταξίδευε ψηλά, μια πριγκίπισσα με ιπτάμενο χαλί κι ένα τσούρμο πειρατές... Όλοι μαζί σε ένα ταξίδι τεσσάρων εποχών, μέσα στην αχλή του ονείρου. Κάπου ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Όλοι μαζί σε ένα παραμύθι που οδηγεί τα παιδιά στα μονοπάτια της δημιουργικής σκέψης και γραφής. Έτσι απλά γιατί... "Οτιδήποτε βλέπεις μπορεί να γίνει ένα παραμύθι και μπορείς να βγάλεις μια ιστορία από οτιδήποτε αγγίξεις" Χανς Κρίστιαν Άντερσεν Στο CD θα ακούσετε την αφήγηση και τα τραγούδια του παραμυθιού… Αλλά θα βρείτε και προτεινόμενες δραστηριότητες φαντασίας, έμπνευσης και δημιουργίας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Κυρίως όμως θα ανακαλύψετε ιδέες για να «ζωντανέψετε» χοροθεατρικά το παραμύθι στη σκηνή!
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Οπτικοακουστικό Υλικό CD 71 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000122306
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Παραμύθια Π ΚΑΒ (Browse shelf(Opens below)) 1 Χαμένο Checked out 10/11/2023 00000109729
Total holds: 0

Συνοδεύεται από cd

Στον ρόλο του Φάρου ο Κώστας Μακεδόνας

Ένας φιλόξενος φάρος, μια μάγισσα με κόκκινο βρακί και μια σκούπα μαγική, ένα άλογο με φτερά κι ένας ιππότης που ταξίδευε ψηλά, μια πριγκίπισσα με ιπτάμενο χαλί κι ένα τσούρμο πειρατές...
Όλοι μαζί σε ένα ταξίδι τεσσάρων εποχών,
μέσα στην αχλή του ονείρου.
Κάπου ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

Όλοι μαζί σε ένα παραμύθι που οδηγεί τα παιδιά
στα μονοπάτια της δημιουργικής σκέψης και γραφής.

Έτσι απλά γιατί...

"Οτιδήποτε βλέπεις
μπορεί να γίνει ένα παραμύθι
και μπορείς να βγάλεις μια ιστορία
από οτιδήποτε αγγίξεις"
Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
Στο CD θα ακούσετε την αφήγηση και τα τραγούδια του παραμυθιού… Αλλά θα βρείτε και προτεινόμενες δραστηριότητες φαντασίας, έμπνευσης και δημιουργίας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Κυρίως όμως θα ανακαλύψετε ιδέες για να «ζωντανέψετε» χοροθεατρικά το παραμύθι στη σκηνή!

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image