Local cover image
Local cover image

Η ουράνια προφητεία : μια περιπέτεια / James Redfield ; μετάφραση Αθηνά Ντούργα

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Διόπτρα, 2021.Edition: Νέα αναθ. έκδDescription: 423 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789606535765
Uniform titles:
  • The celestine prophecy : an adventure Ελληνικά
Subject(s): Summary: Στα δάση της βροχής του Περού ανακαλύφθηκε ένα αρχαίο χειρόγραφο.Στις σελίδες του κρύβονται 9 επιγνώσεις-κλειδιά για την ίδια τη ζωή, επιγνώσεις τις οποίες προοδευτικά προβλέπεται να συνειδητοποιήσει κάθε άνθρωπος στη γη καθώς πορευόμαστε προς έναν απόλυτα πνευματικό πολιτισμό.Αντλώντας αρχαία σοφία, το χειρόγραφο αυτό εξηγεί πώς να συνδέσουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας τώρα και μας επιτρέπει να δούμε τι πρόκειται να μας συμβεί στα χρόνια που θα έρθουν. Η ιστορία που διηγείται είναι καθηλωτική, γεμάτη περιπέτεια και ανακαλύψεις, αλλά και ένας οδηγός που έχει τη δύναμη να σας κάνει να αποκρυσταλλώσετε τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το γιατί βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε στη ζωή σας και να καθοδηγήσει τα μελλοντικά σας βήματα με μια νέα ενέργεια και αισιοδοξία.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Βιβλία για μεγάλους Ξ RED (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116594
Total holds: 0

Νέα επικαιροποιημένη έκδοση με ειδικό οδηγό για να βιώσετε τη δική σας Ουράνια Προφητεία.

Στα δάση της βροχής του Περού ανακαλύφθηκε ένα αρχαίο χειρόγραφο.Στις σελίδες του κρύβονται 9 επιγνώσεις-κλειδιά για την ίδια τη ζωή, επιγνώσεις τις οποίες προοδευτικά προβλέπεται να συνειδητοποιήσει κάθε άνθρωπος στη γη καθώς πορευόμαστε προς έναν απόλυτα πνευματικό πολιτισμό.Αντλώντας αρχαία σοφία, το χειρόγραφο αυτό εξηγεί πώς να συνδέσουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας τώρα και μας επιτρέπει να δούμε τι πρόκειται να μας συμβεί στα χρόνια που θα έρθουν. Η ιστορία που διηγείται είναι καθηλωτική, γεμάτη περιπέτεια και ανακαλύψεις, αλλά και ένας οδηγός που έχει τη δύναμη να σας κάνει να αποκρυσταλλώσετε τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το γιατί βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε στη ζωή σας και να καθοδηγήσει τα μελλοντικά σας βήματα με μια νέα ενέργεια και αισιοδοξία.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image