Local cover image
Local cover image

Γράμματα & ξόρκια για μια μάγισσα που δεν ήθελε να είναι μάγισσα / Χιέουιν Όραμ, Σάρα Γουορμπάρτον ; απόδοση Ράνια Ζωίδη

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Μεταίχμιο, c2006.Description: 1 τ. [χωρίς σελιδαρίθμηση] : έγχρ. εικ. ; 28 εκISBN:
  • 9789604551187
Other title:
  • Γράμματα & ξόρκια για μια μάγισσα που δεν ήθελε να είναι μάγισσα
Uniform titles:
  • The Rumblewick letters : my unwilling witch Ελληνικά
Subject(s): Summary: Το παρόν μαγικό βιβλίο δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο για συνηθισμένους αναγνώστες γι' αυτό Προσοχή, διότι μπορεί να αποβεί μοιραίο αλλά και χρήσιμο για την καριέρα σας. Ονομάζομαι Αριστοτέλης Μαγέλης ο Γουργούρης. Είμαι ο εξειδικευμένος βοηθός-γάτος της μάγισσας (ο Μάγος να την κάνει!) Αγάθης Αγκάθης και ζω ένα Δράμα. Η μάγισσά μου Αρνείται να είναι μάγισσα! Δεν ανεβαίνει στο μαγικό σκουπόξυλο παρά μόνο για να πάει στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς. Μας απαγορεύει να βάζουμε βατραχοπόδαρα, μάτια φιδιού, φτερά νυχτερίδας κ.λπ. στα μαγικά φίλτρα. Είναι τελείως αντίθετη με το να τρομάζουμε τα παιδιά. Ψωνίζει γόβες και γυαλιστερές τουαλέτες αντί για σκοροφαγωμένες μπέρτες και μυτερά καπέλα. Και το χειρότερο: θέλει Πρίγκιπααα! Είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού γι' αυτό και στέλνω ακατάπαυστα γράμματα στο θείο Σάββα, συνταξιούχο βοηθό μάγισσας, μπας και με βοηθήσει με τα έμπειρά του ξόρκια. Ψιλά γράμματα: Στο βιβλίο "Γράμματα & ξόρκια για μια μάγισσα που δεν ήθελε να είναι μάγισσα" των Χιέουιν Όραμ και Σάρα Γουορμπάρτον θα βρείτε: τις περιπέτειές μου με τη μάγισσα Άθη Αγκάθη, καθώς και την αλληλογραφία μου με το θείο Σάββα που απλώνεται και ξεδιπλώνεται μαγικά μέσα από τα ενσωματωμένα γραμματάκια πάνω στις σελίδες.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Εικονογραφημένες Ιστορίες IE ORA (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 30/04/2024 00000109654
Total holds: 0

Το παρόν μαγικό βιβλίο δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο για συνηθισμένους αναγνώστες γι' αυτό Προσοχή, διότι μπορεί να αποβεί μοιραίο αλλά και χρήσιμο για την καριέρα σας. Ονομάζομαι Αριστοτέλης Μαγέλης ο Γουργούρης. Είμαι ο εξειδικευμένος βοηθός-γάτος της μάγισσας (ο Μάγος να την κάνει!) Αγάθης Αγκάθης και ζω ένα Δράμα.
Η μάγισσά μου Αρνείται να είναι μάγισσα! Δεν ανεβαίνει στο μαγικό σκουπόξυλο παρά μόνο για να πάει στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς. Μας απαγορεύει να βάζουμε βατραχοπόδαρα, μάτια φιδιού, φτερά νυχτερίδας κ.λπ. στα μαγικά φίλτρα. Είναι τελείως αντίθετη με το να τρομάζουμε τα παιδιά. Ψωνίζει γόβες και γυαλιστερές τουαλέτες αντί για σκοροφαγωμένες μπέρτες και μυτερά καπέλα.
Και το χειρότερο: θέλει Πρίγκιπααα!
Είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού γι' αυτό και στέλνω ακατάπαυστα γράμματα στο θείο Σάββα, συνταξιούχο βοηθό μάγισσας, μπας και με βοηθήσει με τα έμπειρά του ξόρκια.

Ψιλά γράμματα: Στο βιβλίο "Γράμματα & ξόρκια για μια μάγισσα που δεν ήθελε να είναι μάγισσα" των Χιέουιν Όραμ και Σάρα Γουορμπάρτον θα βρείτε: τις περιπέτειές μου με τη μάγισσα Άθη Αγκάθη, καθώς και την αλληλογραφία μου με το θείο Σάββα που απλώνεται και ξεδιπλώνεται μαγικά μέσα από τα ενσωματωμένα γραμματάκια πάνω στις σελίδες.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image