Local cover image
Local cover image

Κλαψ... όχι άλλα κλάματα! / Ilona Lammertink & Lucie Georger ; μετάφραση Δημήτρης Γρηγοριάδης

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική, Ολλανδική (Dutch) Series: Τα συναισθήματά μου ; 1Publication details: Αθήνα : Χάρτινη Πόλη, 2015.Description: 1 τ. [χωρίς σελιδαρίθμηση] : έγχρ. εικ. ; 27 x 25 εκISBN:
  • 9786185143701
Uniform titles:
  • Het tri-tra-tranenboek Ελληνικά
Subject(s): Summary: Τα βιβλία της σειράς Τα συναισθήματά μου παρουσιάζουν όλα τα συναισθήματα που βιώνουν τα παιδιά, τόσο τα ευχάριστα όσο και τα δυσάρεστα. Μέσα από ευφάνταστες ιστορίες μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα αρνητικά συναισθήματα των παιδιών σας και να τα μετατρέπετε σε θετικές εμπειρίες. Στις τελευταίες σελίδες θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές από ειδικούς. Η μικρή Κλειώ συνηθίζει να κάθεται μόνη της στη γωνιά της τάξης. Μεγάλα δάκρυα κυλούν στα ροδοκόκκινα μάγουλά της. Σχεδόν κάθε μέρα συμβαίνει κάτι που της προκαλεί δάκρυα, θέλει να τα σταματήσει αλλά δεν ξέρει πώς... Μια τρυφερή ιστορία που βοηθάει τα παιδιά να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να διαχειριστούν έντονα συναισθήματα που τα στενοχωρούν.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς Εικονογραφημένες Ιστορίες IE LAM (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000109928
Total holds: 0

Τα βιβλία της σειράς Τα συναισθήματά μου παρουσιάζουν όλα τα συναισθήματα που βιώνουν τα παιδιά, τόσο τα ευχάριστα όσο και τα δυσάρεστα. Μέσα από ευφάνταστες ιστορίες μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα αρνητικά συναισθήματα των παιδιών σας και να τα μετατρέπετε σε θετικές εμπειρίες. Στις τελευταίες σελίδες θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές από ειδικούς.

Η μικρή Κλειώ συνηθίζει να κάθεται μόνη της στη γωνιά της τάξης. Μεγάλα δάκρυα κυλούν στα ροδοκόκκινα μάγουλά της. Σχεδόν κάθε μέρα συμβαίνει κάτι που της προκαλεί δάκρυα, θέλει να τα σταματήσει αλλά δεν ξέρει πώς...

Μια τρυφερή ιστορία που βοηθάει τα παιδιά να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να διαχειριστούν έντονα συναισθήματα που τα στενοχωρούν.

Για παιδιά από 4 ετών

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image