Local cover image
Local cover image

Η σκιά / Ισμαήλ Κανταρέ ; μετάφραση Βίκη Δέμου

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Γαλλική, Αλβανική Series: Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία ; 17Publication details: Αθήνα : Πατάκης, 1995.Description: 234 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789603604952
Uniform titles:
  • L'ombre Ελληνικά
Subject(s): Summary: Ενώ ο ολοκληρωτισμός εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα στην πατρίδα του, που ανήκει στην Ανατολική Ευρώπη, ο κεντρικός ήρωας, ένας μάλλον αποτυχημένος κινηματογραφιστής, έχει από καιρό την ευκαιρία να επισκέπτεται, ως απεσταλμένος της κυβέρνησής του, το Παρίσι. Κάθε φορά που επιστρέφει από την Πόλη του Φωτός, οι φίλοι του, οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα να περάσουν τα σύνορα της κόλασης, του ζητούν επίμονα να τους διηγηθεί ιστορίες από το ταξίδι του.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ KAD (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118085
Total holds: 0

Ενώ ο ολοκληρωτισμός εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα στην πατρίδα του, που ανήκει στην Ανατολική Ευρώπη, ο κεντρικός ήρωας, ένας μάλλον αποτυχημένος κινηματογραφιστής, έχει από καιρό την ευκαιρία να επισκέπτεται, ως απεσταλμένος της κυβέρνησής του, το Παρίσι. Κάθε φορά που επιστρέφει από την Πόλη του Φωτός, οι φίλοι του, οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα να περάσουν τα σύνορα της κόλασης, του ζητούν επίμονα να τους διηγηθεί ιστορίες από το ταξίδι του.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image