Local cover image
Local cover image

Ο δικαστής / Μαρία Μίμαρου

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Publication details: Αθήνα : Μοντέρνοι Καιροί, 2007.Description: 229 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789604417322
Subject(s): Summary: Άλλοτε αδίστακτος κι άλλοτε ανθρώπινος, διψασμένος για δημοσιότητα, χρήμα και εξουσία, ανίκανος να ελέγξει τις παρορμήσεις του, ένας δικαστής ισορροπεί ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια, στην ηθική και στο χρηματισμό, στην έχθρα και τη φιλία, στον έρωτα και στην απιστία. Ξεχάστε τους ήρωες που προσπαθούν να φανούν συμπαθητικοί. Ο πρωταγωνιστής μας κινεί τα νήματα, μαγνητίζει όσους τον περιβάλλουν, κατευθύνει τις ζωές τους και έχει το θάρρος να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με τον εαυτό του.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Μ ΜΙΜ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118477
Total holds: 0

Άλλοτε αδίστακτος κι άλλοτε ανθρώπινος, διψασμένος για δημοσιότητα, χρήμα και εξουσία, ανίκανος να ελέγξει τις παρορμήσεις του, ένας δικαστής ισορροπεί ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια, στην ηθική και στο χρηματισμό, στην έχθρα και τη φιλία, στον έρωτα και στην απιστία. Ξεχάστε τους ήρωες που προσπαθούν να φανούν συμπαθητικοί. Ο πρωταγωνιστής μας κινεί τα νήματα, μαγνητίζει όσους τον περιβάλλουν, κατευθύνει τις ζωές τους και έχει το θάρρος να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με τον εαυτό του.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image