Local cover image
Local cover image

Το γεμάτο ερμάρι της ζωής / Αλεξάντερ Μακόλ Σμιθ ; μετάφραση Κατερίνα Ροντογιάννη

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Ψυχογιός, 2009.Description: 306 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789604534999
Uniform titles:
  • The full cupboard of life Ελληνικά
Subject(s): Summary: Η Πρέσιους Ραμότσουε, ιδιοκτήτρια του Νο 1 Γυναικείου Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών στην Μποτσουάνα της Αφρικής, εξακολουθεί να είναι αρραβωνιασμένη με τον κύριο Τζ. Λ. Μπ. Ματεκόνι. Και οι δύο έχουν πολλά στο κεφάλι τους, αλλά κυρίως η Μα Ραμότσουε, που έχει αναλάβει άλλη μια περίεργη υπόθεση: να μάθει αν οι υποψήφιοι μνηστήρες μιας πλούσια κυρίας, ιδιοκτήτριας κομμωτηρίων, ενδιαφέρονται για την ίδια ή για την περιουσία της. Αν και ακούγεται δύσκολο, τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για την πολυμήχανη ντετέκτιβ... Απολαύστε το έκτο βιβλίο της σειράς με τις περιπέτειες της Πρέσιους Ραμότσουε, της ηρωίδας που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Κηφισιάς Αστυνομική Λογοτεχνία Ξ ΜcC (Browse shelf(Opens below)) Checked out 08/05/2024 1110006883
Total holds: 0

Η Πρέσιους Ραμότσουε, ιδιοκτήτρια του Νο 1 Γυναικείου Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών στην Μποτσουάνα της Αφρικής, εξακολουθεί να είναι αρραβωνιασμένη με τον κύριο Τζ. Λ. Μπ. Ματεκόνι. Και οι δύο έχουν πολλά στο κεφάλι τους, αλλά κυρίως η Μα Ραμότσουε, που έχει αναλάβει άλλη μια περίεργη υπόθεση: να μάθει αν οι υποψήφιοι μνηστήρες μιας πλούσια κυρίας, ιδιοκτήτριας κομμωτηρίων, ενδιαφέρονται για την ίδια ή για την περιουσία της. Αν και ακούγεται δύσκολο, τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για την πολυμήχανη ντετέκτιβ... Απολαύστε το έκτο βιβλίο της σειράς με τις περιπέτειες της Πρέσιους Ραμότσουε, της ηρωίδας που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image