Local cover image
Local cover image

Το πάθος της ζωής : βιωματικά αφηγήματα / Κώστας Ασημακόπουλος

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Publication details: Αθήνα : Ι.Σιδέρης, 2009.Description: 426 σ. ; φωτ. ; 21 εκISBN:
  • 9789600804775
Subject(s): DDC classification:
  • ΕΕΒ 889.36
Summary: Τη ζωή μου, απ' όταν άρχισα να σκέφτομαι ώριμα, την πήρα σαν ένα ταξίδι. Το πιο σπουδαίο που αξιώθηκα. Κι έβαλα σκοπό σε αυτό το ταξίδι να δω και να πλησιάσω όσα περισσότερα μπορούσα, γιατί μεσ' από αυτά θα γνώριζα πιο σωστά τον εαυτό μου, κι από τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους, τους γύρω μου και τους μακρινούς μου και θα συνειδητοποιούσα τι πραγματικά είμαι μέσα στον απροσμέτρητο κόσμο.μου, κι από τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους, τους γύρω μου και τους μακρινούς μου και θα συνειδητοποιούσα τι πραγματικά είμαι μέσα στον απροσμέτρητο κόσμο.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 889.36 ΑΣΗ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118332
Total holds: 0

Τη ζωή μου, απ' όταν άρχισα να σκέφτομαι ώριμα, την πήρα σαν ένα ταξίδι. Το πιο σπουδαίο που αξιώθηκα. Κι έβαλα σκοπό σε αυτό το ταξίδι να δω και να πλησιάσω όσα περισσότερα μπορούσα, γιατί μεσ' από αυτά θα γνώριζα πιο σωστά τον εαυτό μου, κι από τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους, τους γύρω μου και τους μακρινούς μου και θα συνειδητοποιούσα τι πραγματικά είμαι μέσα στον απροσμέτρητο κόσμο.μου, κι από τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους, τους γύρω μου και τους μακρινούς μου και θα συνειδητοποιούσα τι πραγματικά είμαι μέσα στον απροσμέτρητο κόσμο.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image